Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g335g656gt5gtr

moja ciotka jest dyrektorka liceum ma nowego mercedesa nowe mieszkanie za pol mi

Polecane posty

Gość g335g656gt5gtr

liona a samo wyposazenie warte jest chyba z 200 tys (dopiero sie urzadza). Nie ma meza ani nigdzie nie dorabia, i kto twierdzi ze w szkolnictwie jest zle??

Gość g335g656gt5gtr
sram mordą :classic_cool:

Gość g335g656gt5gtr
a ja muszę dorabiać na parkingu przy trasie przelotowej :(

Gość dyrektorka liceum to
jednak inna funckja niż szeregowy nauczyciel, poza tym często dyrektorzy udzielają się w różnego rodzaju towarzystwach naukowych, pedagogicznych itp., że o korepetycjach nie wspomnę. Nie dziwi mnie, że sporo zarabia, chociaż mieszkanie za pół miliona pewnie jest na kredyt.

Gość ja wiem czy na kredyt?
w Poznaniu w jednym z podrzednych liceow dyrek ma 8 na reke. Nie bede zdradzal gdzie dokladnie bo nie o to chodzi ale takie sa fakty. zarobki dyrektorow szkol sa ogolnie dostepne wystarczy poszukac

8 tys. powiadasz? więc zakładając, że żyje skromnie za tysiaka i odkłada 7 tys. miesięcznie może kupić sobie to mieszkanie za 70 lat z górką. Jeśli mąż zarabia też tyle to dajmy na to: po 35 latach. A od ilu lat ta ciocia jest dyrektorką?

Ok, pomyliłam się w liczeniu :) Miałam kiepską dyrektorkę w szkole. Oczywiście: odkładając 7 tys. miesięcznie można uzbierać pół miliona w niecałe 6 lat :)

Gość w 6 lat uzbierac na mieszkanie
za pol miliona TO JEST COS. ludzie cale zycie zarabiaja i nie sa w stanie gownianej kawalerki kupic. Jezeli to prawda z tymi zarobkami to dyrki zarabiaja kupe hajsu, jak lekarze

Gość no bo tak realnie patrzac ile
ludzi w Polsce zarabia te 7tys i wiecej?? Najwyzej z 10 procent

Gość 7 tys to mało kto
zarabia. O ile dobrze czytałem to zarobki min 7 tys brutto ma 1,5 % ludzi :D czyli na rękę 4-5 tys

ciekawe czy autor zazdrosci.... ja nawet za te pieniadze nie chcialabym sie zamienic z ta kobieta patrzac z innej strony liceum to firma, ktora zatrudnia ilu pracownikow 40-50? tak srednio? to teraz porownac, ktory naczelnik w urzedzie, czy dyrektor jakiegos dzialu w urzedzie, czy dyrektor fabryki z podobnym stanem pracownikow - ile oni zarabiaja w porownaniu z odpowiedzialnoscia jaka maja.....