Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszalekkkk

Brzuch!!! Poradzicie!!

Polecane posty

Gość brzuszalekkkk

Witajcie. Mam 21 lat, 163cm, ok 58kg. ogolnie jestem szczuplą osoba ale mam okropna opone na brzuchu! Jezdze codziennie na rowerku, chodze na basen ,2 dni w tyg od okolo poltora miesiaca i od paru dni zaczelam stosowac pas vibroaction. Nie mam Sily i silnej woli co do cwiczen. Oczywiscie tez nie jem slodyczy i probuje jesc zdrowiej. Jak myslicie pomoze mi to z zrzuceniem tego tluszczyku? Czy jednak musze jeszcze zaczac cwiczyc?

Gość Deadman
Pójdź np do dietetyka niech on ci zapisze jakąs diete i moze zglos sie do jakiegos trenera niech Tobie rozpisze jakieś ćwiczenia :)

Gość Cleoooo
polecam zakup jakiegoś wspomagacza- chociażby herbatki wspomagającej przemianę materii oraz przejście na wegetarianizm;)

Gość może i jesteś znany
zwykły hula hop. Kup sobie taki cięższy w jakimś sklepie sportowym i kręć choćby oglądając film. Wystarczy 15 min w każdą stronę dziennie i szybko widać efekty. Ale nie zniechęcaj się,z początku to nie idzie zbyt super. Później kiedy nabierzesz wprawy możesz kręcić dłużej

Gość imć podszywacz
brzuszki, duzo aerobow, w cuda typu pasy nie wierze, natomiast nawet najwiecej i najciezsze cwiczenia nie zdzialaja cudow bez diety.

Gość brzuszalekkkk
Wlasnie boje sie ze jak mi dietetyk rozpisze to to no nie bedzie mi sie chcialo tak tego hm specjalni robic hehe

Gość brzuszalekkkk
kiedys krecilam hula hopem ale oczywiscie nie systematycznie:( na serio daja fajne rezultaty;>

Gość Deadman
Na początku nie będzie łatwo ale jesli chcesz osiagnac zamierzony efekt to musisz sie zmusic...z czasem stanie sie to rutyną :) a ty będziesz miała szczupły brzuszek :):) Powodzenia :)

Gość imć podszywacz
dietetyk dla kogos takiego? no bez przesady, tu potrzeba troche wiedzy (np internet) i silnej woli do diety i cwiczen. herbatki to pierdoly, wyplukuja witaminy i mineraly z organizmu, lepiej lkarnityne, czy jakis fatburner. na poczatku pozbywasz sie nadmiaru wody, toksyn z organizmu, jedzenia z jelit, a pozniej zaczynasz widziec efekty spalania tluszczu.

Gość brzuszalekkkk
czyli jakbym 30 min codziennie krecila myslisz ze beda jakies efekty? jak myslisz po jakim czasie? mam dosc duuza oponke;/

Gość imć podszywacz
krec, kazda forma aerobow jest dobra, a skakanka to mistrzostwo. na poczatku nie bedziesz widziec za wiele, efekty na wadze moga byc, ale z kazdym tygodniem odrobine bedzie lepiej, a to jest tez motwacja jak zaczniesz widziec, ze jest dobrze. i dieta jest bardzo wazna, nie jestem za tym zeby restrykcyjnie przestrzegac jesli nie ma sie duzej nadwagi, ale zdrowo, low carb i zachowujac podstawowe zasady, typu kilka posilkow, nie za duze, mniej wegli i tluszczy, na kolacje bialko itd

Gość brzuszalekkkk
hmmm czyli co skakanka tez dobra? to co lepsze hehe:D? slyszalam ze przez skakanke mozna nabawic sie jakies kontuzji kolanka:(

Gość imć podszywacz
przed kazdymi cwiczeniami rozgrzewka powinna byc, a jak sie jest cipka to i przy chodzeniu mozna kark skrecic ;) nie stosowalem hula hop, ale wszyscy chwala, za to wiem, ze kilka minut na skakance wystarcza do tego zeby nogi mi sie trzesly ze zmeczenia.

Gość brzuszalekkkk
aha:) dzięki:) postaram sie od jutra pokrecic na hula hopie;p

Gość imć podszywacz
150pln sie nalezy za porade :D

Gość brzuszalekkkk
hahaha droooogo ;p nie zaplace ale bardzo dziekuje za rady:) a na skakance ile tak skaczesz? na brzuch tez fajnie daje czy tlyko na nogi?

Gość imć podszywacz
nie ma tak ze spalasz z jednego miejsca, spalasz z calego ciala. nie skakalas nigdy na skakance? uda, lydki, ramiona, brzuch, tylek, wszystko pracuje, napina sie, dlatego jest takim swietnym cwiczeniem. im dluzej cwiczysz tym lepiej. 30 minut przed treningiem spozyj weglowodany np lyzke ryzu, po treningu tak samo, ale np z suszonymi owocami, rodzynki, sliwki, zurawina. godzine po treningu bialko np twarog, bo to rowniez pomaga spalac, zuzywasz energie na trawienie bialka. nie ma kasy nie ma wiecej porad, no chyba ze masz zdjecia na golasa :P

Gość brzuszalekkkk
haha:D dzieki, dzieki;p no nie zdjec tez nie mam;p