Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amore pistacjo pomidore

czy przy stosowaniu tabletek anty można jakos wpasc?

Polecane posty

hej od nie dawna po kilku letnim rozmyslaniu i klotni z mezem postanowilismy zastosowac antykoncepcje hormonalną , ciekawa jestem czy przy stosowaniu tabletek anty , mozna kochac sie ,, do konca'' tak zeby no wiecie we mnie. i czy jest mozliwosc zajscia w ciaze

Gość leniwe moja miłość
Tak jest taka możliwość, jest tylko jeden środek anty skuteczny w 100%...szklanka wody

nikt z was nie stosuje tabletek? ciekawa jestem czy mozna zajsc jesli sie kocha do konca? wiecie cos czy facet musi skonczyc po za mna

Gość dhcksak
stosowałam 3 lata z malymi przerwami i nie zaszłam:) jesli nie pominiesz zadnej tabletki to bedzie ok

ale mi chodzi o to czy facet moze sie we mnie tam no... spuscic czy musi na zewnatrz? przy stosowaniu tabletek. '

Gość dhcksak
po to sa tabletki zeby mogl w tobie:)

hłe hłe hłe... :o dzizas, przeciez to nie sredniowiecze, po to wymyslili te tabletki zeby mogl spuszczac sie do srodka kobieto. nie mozesz zadnej pominac, nie mozesz zadnej zwymiotowac ani wysrac podczas biegunki...

no mi znajoma opowiadala ze zawsze koncza po za nią zeby bylo bezpieczniej bo nigdy nie wiadomo

Gość joijo
szanse sa znikome. Tak naprawde wiekszosc wpadek przy stosowaniu tabletek, to tzw. wpadki kontrolowane, czyli swiadome zajscie w ciaze przez kobiete...

Gość Sanetta
a nie lepiej nie brac tabletek i nie pakowac sie do łóżka tak czesto, he? :P pamietaj, że tabletki anty dosyc niekorzystnie wpływają na zdrowie kobiety, sa róznego rodzaju skutki uboczne i moga stanowic potem zagrozenie dla planowanej ciazy

Gość 6404548903489040-54-054
moj sie spuszcza 6 lat i nic;P ale jem tabletki codziennie o tej samej godz w ciagu 6 lat zpoamniualam jednej

Gość holonka
no a jak tabletki są za słabe, ja przeszłam z mocniejszych na słabsze... póki co organizm musi sie przestawić, są plamienia, zastanawiam się czy jestem zabezpieczona? jak biore je regularnie bez pominięcia zadnej, ani zapomnienia

Gość ja poczatkowo tez mialam fobie
Ale przy obecnym mi minelo :P I od roku normalnie konczy we mnie, nie wpadlismy ani nic :) Tylko musisz pamietac zeby zadnej nie pominąć, że jeżeli do 3h po wzięciu masz biegunkę lub wymioty to musisz wziąć kolejną (dobrze jest mieć takie opakowanie na wszelki wypadek z którego bierzesz te pojedyncze jak cos sie wydarzy w stylu wymiotów czy biegunki) :)

przy WŁAŚCIWYM stosowaniu pigułek antykoncepcyjnych nie ma opcji, żebyś zaszła w ciąże piszesz, że kilka lat myślisz o pigułkach, a zadajesz pytania, jakbys miala 15 lat, czy mąż może skończyć w Tobie no na tym ANTYKONCEPCJA HORMONALNA POLEGA, że mimo obecności plemników w pochwie - nie zachodzisz w ciążę poczytaj sobie na necie o mechanizmie antykoncepcji hormonalnej i nie ośmieszaj sie takim dopytywaniem, "dorosła" kobieto!

Gość jksdkf
ja nie stosuje zadnego zabezpieczenia, nie koczy we mnie i tak jest juz ponad 2 lata

ewa33-bardziej mąz sie boi nie ja. dla mnie jakbysmy mieli dziecko to nie byl by problem . dlatego pytam czy mozna calkowicie konczyc jedni raobia tak drudzy inaczej i nie wiadomo jak robic zeby bylo dobrze

Gość ehhhhhe
amore wiec zachodzi pytanie czy to twoj maz

WIADOMO jak robić od jakiś 30 lat wiadomo masz to napisane na ulotce, masz to w necie, masz to u lekarza

Gość do ewa, 33
mylisz sie twierdząc że przy właściwym stosowaniu nie ma opcji żeby wpaść. Poczytaj sobie "instrukcję obsługi" dołączaną do każdego opakowania pigułek, nawet producent pisze że pigułki nie dają 100% pewności.