Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Animaliaia

Czy serial Californication jest realistyczny??

Polecane posty

Gość Animaliaia

Czy ten koles naprawde jest taki przystojny i intrygujacy dla Was?? No i czy spotkalyscie w realu kogos podobnego-faceta na ktorego leca WSZYSTKIE kobiety, zadna nie moze mu sie oprzec, jest mega przystojny inteligentny wygadany i zawsze spada na przyslowiowe 4 lapy? Bo szczerze mowiac ja nigdy, kazdy mial conajwyzej jedna z tych cech. Fikcja literacka?

Gość Hank Moodyyy
Moze i troche przerysowany , ale ....ALE jesli juz to w USA W polsce nie masz co szukac kogos takiego. Polska to zbyt tradycjonalny i katolicki kraj. W usa takie zycie po 40 to normalka

Gość jjjjjjjjj jjjjjj
ja znam takiego ale jest znacznie bardziej przystojny :) ale ma absolutnie wszystkie cechy ktore wymienilas plus jeszcze wiecej ;) jego jedyna wada jest to ze absolutnie nie chcialabym sie z kims takim na stale wiazac;p

Gość Hank Moodyyy
jjjjj koles jest slawnym pisarzem ?? pije dzien w dzien jacka i wozi sie stylowym porshakiem??

bhehehehe, jjjjjjjj jjjjjj, jakos wcale w to nie wierze, ciekawe czemu? Bo tylko ja jestem taki zajebisty :classic_cool: dlatego :classic_cool:

Gość Amarulka
jesli porsche z 1 reflektorem jest stylowe..... ;)

Gość Hank Moodyyy
Jestescie pojebane Ale czego moge sie spodziewac po wiesniareczkach ktore ubustwiaja Cypryianskiego buahahahahaahahahahah CZERESNIARY!!

Gość Hank Moodyyy
Nie macie nic do powiedzenia CZERESNIARY?? W czwartki w remizie sa potancowki??