Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna... zraniona...

Zdrada...

Polecane posty

Gość niezalogowana furgonetka
nie łudż się... mój też wydawał sie zakochany.... nawet po rozstaniu chciał mnie widywać , chociażby koleżńsko, chyba troche tęknił zrestza był za wsze ze mnie dumny, tak mi powiedział hehe, no ale cóż, mimo wszytskich jego zalet i wad które bym przełknęła, zdrda nie jest wybaczalna

Czuję się strasznie :( Jeśli pomyślę, że chciał byc ze mną tylko po to, zeby uprawiac sex, to mi sie niedobrze robi :(

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
"Bardzo bym chciałą, zeby się zmienił, zeby w koncu docenił to, co miał" ---nie zmieni sie nigdy ..ty bys mogla nagle sie zmienic i zaczac go zdradzac i dobrze sie z tym czuc? a dlaczego to on ma sie zmieniac? kochaj go takim jaki jest albo odejdz. jemu jest dobrze , tobie zle ty sie musisz zmienic..ale juz nie przy nim ---"mam nadzieję, że kiedys zrozumie, ze to własnie ja byłam dla niego najważniejsza, że oddałam mu wszystko, że powinniem się zmienic i byc ze mną... ---widac ze nie jestes dla niego najwazniejsza ale moze kiedys jak odejdziesz zrozumie jak dobrze mial przy tobie bo kobieta ktora kocha wielu reczy nie chce widzec.to wlasnie zrozumie ---uwierz mi on nigdy nie dojdzie do tego ze DLA CIEBIE POWINIEN BYL SIE ZMIENIC jemu jest tak dobrze..a twoja milosc sprawia ze jestes oddana i naiwna a taka masz byc

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
"Myślisz, że tylko o to mu chodzi? Boże, jak mogłam byc tak naiwna Zakochac się do szaleństwa w facecie, który chce ode mne tylko jedego? " szczerze mowiac watpie w to zeby byla az tak bezczelny mozliwe sie sie toba zauroczyl, moze zakochal ale jesli robi cii to o czym piszesz to chyba mu juz przeszlo ktos kto kocha nie robi takich rzeczy

nie miałam pojęcie, że to tak moze wyglądac :( Po prostu mam już dosc! Macie rację, dziś niestety ale będę musiała sobie szczerze z nim porozmawiac :(

Jestem zdruzgotana! :( Mam swiadomośc, ze dziś zakończy się mój związek! Powiem mu wszystko! O tym co pisał na gg, fotce, jak przesiaduje na sex czatach i kamerkach! Mam juz dosc starania się i bycia ciągle oszukiwaną! jest mi cholernie cięzko! :( Ale nie mogę tak dłuzej... Gdy pomyślę, że miałabym się z nim kochac... :( Boze :(

moim hymnen jest piosenka Edyty Górniak To nie tak jak myślisz, wsłuchaj się w słowa

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
teraz myslisz ze to co sie z toba dzieje to wielka tragedia wielka milosc, niewdziecznosc,zdrada, brak poszanowania, bol rozrywajacy serce ale przyjdzie dzien ze bedziesz sie smiac z powyzszego :) kazdej babie sie wydaje ze ona jedna przezywa tak wielka tragedie..a w rzeczywistosci takich historii jak twoja codziennie rozgrywa sie miliony rzuc palanta, wlacz sobie muzyke z filmu bridget jones, znieczul sie czyms i zapomnij ja zrobilam to co ona przy tej samej piosence zanim jeszcze powstal ten film :D http://www.youtube.com/watch?v=kPc1DIIQBB0 polecam zwlaszcza po pierwszej minucie

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
kiedy zwiazek jest dobry nie szarpiesz sie ze soba, nie bijesz z myslami, nie czekasz, nie prosisz, nie wymagasz tylko modlisz sie zeby juz zawsze bylo tak jak jest teraz zeby NIC SIE NIE ZMIENILO W TAKIM ZWIAZKU W JAKIM TY JESTES TERAZ JESTES SAMA!! JEGO nie ma przy obie,,nie ma go dla ciebie jak go tak kochasz pusc go wolno..niech sobie bedzie jaki jest

Piosenka edyty Górniak jest piękna :) Zawsze włączałam ją przy moim chłopaku :( Hmm... Dziś nie pozostaje mi nic innego, jak iśc do monopolowego i zakupic się w porzadna ilośc %% :( :( Może to na chwilę, ale pomoże :( Wiem, ze takich historii jest wiele, ale nigdy nie spodziewałaby sie, ze dotknie akurat mnie :(

Twoja słowa przypomniały mi takie powiedzenia: "Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." :( :(

Wiem, że mój zwiazek nie jest idealny, daleko mu do ideału :( Ale były chwile, kiedy ja naprawdę byłam szcześliwa. I własnie tych chwil mi szkoda :( Mój chłopkak wspierał mnie w trudnych chwilach. To nie jest tak, ze na okrągło było żle i w ogóle. Kiedy miałam bardzo trudną sytuację starał mi się pomóc jak tylko moze, wspierac i w ogóle :( ale jest z nim coś jeszcze nie tak, ciągnie go do internetu i tego wszystkiego :(

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
przezylam to co ty..prawie kazda przezyla teraz mnie to smieszy jaki czlowiek byl glupi..ale rzeczywiscie..zaprzeczyc sie nie da to wielka tragedia..glownie dlatego ze z niewinnej ostoty facet potrafi zrobic wrak.ile trzeba przejsc zeby byc szczesliwym..ehh..dasz rade nie pierwszy nie ostatni na pocieszenie ci powiem ze gdzies tam..jest twoj przyszly maz..moze siedzi teraz w pracy :) moze dziewczyna go zdradza i jest nieszczesliwy...:) tylko pomysl

Tylko, że ja myslę, że mój przyszły mąż jest teraz w szkole :( I bardzo tęskni i mnie kocha :( i w ogóle życie jest do kitu! Nie chcę się zakochac już... wiem, że to już nigdy nie bedzie takie samo uczucie, takie nowe i takie pierwsze :(

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
tez tak mowilam :) nigdy sie nie zakocham, nigdy to juz nie bedzie tak piekne wchodzilam na fora i czaty i kobiety mi pisaly to co ja tobie..i myslalam ze sa porąbane ..mialy racje..tylko ze tego czlowiek nigdy nie zrozumie dopoki sam tego nie przezyje..wspomnisz kiedys moje slowa ty dopiero zaznasz co to prawdziwa milosc :) bylam zakochana wiele razy ale to co przezywam teraz jest najpiekniejsze..teraz kocham najmocniej a wydawalo mi sie to niemozliwe

Tak Ci zazdroszczę :( Bardzo bym chciała, aby to właśnie mój obecny chłopak był już zawsze ze mną :( i szczerze powiedziawszy nie wiem czy to się kiedykolwiek zmieni. Ja cały czas mam nadzieję, że jednak on się zmieni, że zrozumie swój błąd, że będzie ze mną. w sumie, to wydaje mi się, że on wie, że robi źle, tylko jak jest sam, to nie moze wytrzymac i jednak zaglada na różne portale :( Mam wrazenie, że mimo iż nie chce mi ranic jednak to robi :(

PRZECIEZ ON TO ROBI ŚWIADOMIE, PROSZE CIE NIE MARNUJ CZASU NA NIEGO, ZOBACZ Z E TU AN NIE MA WYJĄTKÓW...KAŻDA CI MÓWI TO SAMO

Kochane, wiem :( Ale jeżeli istnieje nawet cień szansy na to, że się zmieni, to bardzo bym chciała z nim zostac, mu pomóc :( Jest mi tak trudno :( Dziś z nim pogadam, a właściwie, to zaczynam życ trochę inaczej.

Gość to jest wlasnie
najgorszy rodzaj milosci, oszukujesz sie i to przez wielie O i jesli chcesz sie obudzic Z reka w nocniku to siedz z nim i szukaj zlotego srodka ale powiem ci jedno nigdy go nie znajdziesz i cudownej rady tez NIE ! takze albo sie zawijasz albo bedziesz, ryczec jak pies po katach, a prawda jest taka ze to pierwsza moze milosc ale nie ostatnia i dobrze co radze daj sobie szanse na cos lepszego

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
"wydaje mi się, że on wie, że robi źle" pewnie ze wie i to nie tylko dlatego ze jest sam..tylko dlatego ze taki jest a nie inny "Mam wrazenie, że mimo iż nie chce mi ranic jednak to robi" tu sie z toba zgodze..to silniejsze od niego ty mi nie zazdrosc tylko ciesz sie ze ciebie tez to spotka...bo spotka na bank szczerze mowiac wogole bym mnie to nie zdziwilo gdybys mu tym razem wybaczyla i za setnym ..tak to jest..muszisz sie zmeczyc ta sytuacja bardzo zmeczyc zeby odejsc...musisz czuc ze zaslugujesz na wiecej, ze zaslugujesz na szacunek..wtedy odejdziesz..jak juz cie sponiewiera do reszty

Wiesz co, też mi sie tak wydaję :( poza tym wszytsko zależy od jego reakcji... Nie moge upierac sie, że zrobię tak, albo tak :( Jesli go zobaczę, to wszystko się zmieni, będzie mi trudniej :( Nie wiem jak będę mogła z nim o tym rozmawiac :(

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
ON SIE NIE ZMIENI !!! PISALAM CI PRZECIEZ nie zmienisz nikogo..nie mozesz tego nawet oczekiwac od nikogo kochaj go takim jakim jest albo odejdz nie wazne jak straszna jest swinia..kazdy ma prawo do tego zeby byc soba i zyc jak mu sie zywnie podoba..ty bys chciala gdyby ktos wymagal od ciebie niemozliwej zmiany?

Nie wiem czy bym chciała, jeśli byłaby to zmiana na lepsze to tak ... Ale on już się zmienił... kiedyś było jeszcze gorzej, więcej pisał i w ogóle :( Ostatnio nie było żadnych takich sytuacji :( Zmienił się i to bardzo, ale mimo wszystko dalej go ciągnie do neta :(

Gość tej noo
sorry, ze to powiem, ale jestes glupia czy co?.. koles robi takie wkrety i do tego tyle razy Ci obiecal, ze to sie juz skonczy a nadal to robi, wiec nad czym tu sie zastanwiac? masz w ogole godnosc? on szacunku nie ma do Ciebie wcale.. no na pewno, na poczatku Ci bedzie ciezko bez niego, ale to minie na pewno! znajdziesz chlopaka, ktory bedzie Cie szanowal, tyle

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
on sie nie zmienil..TYLKO SIE LEPIEJ KRYJE! Kazda ci to tutaj powie

To nie jest takie proste :( Jeśli się kocha, to jest się w stanie wybaczyc wiele rzeczy :( Nawet tych najgorszych...

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
czuje sie jakbym rozmawiala tutaj ze soba sprzed 10 lat tak samo gadalam, tak samo myslalam, czlowiek byl taki naiwny zobacz autorko ile trzeba przejsc zeby z twojego myslenia przejsc na moje..8 lat męki :/ przerazajace

Ale naprawdę sie zmienił... I to mówią wszyscy, nawet jego rodzice... Może i po części się lepiej kryje, ale mimo wszystko zminił się z zachowania

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
ludzie sie zmieniaja minimalnie...NA PRZESTRZENI LAT Widze ze przed toba jeszcze kilka lat doswiadczen z tym facetem..

HEHHE SORRY JA TEŻ MIAŁĄ CZASEM TAKIE WRAŻENIE, BO NP 2 MIESIACE BYŁ "CZYSTY" ALE TO ZŁUDNE . ON UŚPI TOJA CZUJNOSC TYLKO