Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna... zraniona...

Zdrada...

Polecane posty

Tańcząca z Mendami, nie wiem czy pójdę taką ścieżką jak powinnam, po prostu nie wiem :( :( Bardzo bym chciała, aby wszystko było tak jak sobie wymarzyłam :( Ale nie wiem czy to mozliwe... Naprawdę w to jeszcze wierzę, mam nadzieję :( Wybaczyłam tyle, więc może jeszcze raz mogę... Może to już będzie ostatni raz, a może właśnie dziś będzie koniec :(

Możliwe, że jeszcze długo będę się męczyc, cierpiec... A może po prostu od dziś zacznę na nowo swoje życie... Piszę o tym nowym życiu, ale tak naprawdę sama w to nie wierzę, nie chcę go, chciałabym, aby było tak jak sobie wymysliłam, jak na początku myślałam jak jest :(

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
prawda jest taka ze jak w srodku do tej mysli nie dojrzejesz to z nim dalej bedziesz.on bedzie klamal, wykorzystywal,zdradzal a ty bedziesz sobie wmawiala ze jest pieknie...pewnego dnia jak poczujesz jakbys zderzyla sie ze sciana..to bedzie koniec pamietam ten dzien kiedy ja do tego dojrzalam.nagle pewnego dnia te same rzeczy ktorych do tej pory bronilam ..zobaczylam z innej strony..zrozumialam to czego wczesniej pojac nie moglam..to bylo tak jakbym dostala z kopyta w morde..szok..odretwienie..jak by cos we mnie umarlo..bielmo zeszlo z oczu.. ..widocznie ty musisz przezyc to sama na swoj sposob

Bardzo się obawiam tego :( na pewno dziś coś się stanie. Nie wiem jeszcze co, nie jestem pewna. Czy się z nim rozstanę? Nie wiem, ale nie chcę akceptowac tego, że mój ukochany chodzi sobie na sex czaty, dla mnie jest to nie do przyjęcia. i boli to, że ja muu chyba nie wystarczałam, że nie docenia tego, ze był moim pierwszym :( Tak Ci zazdroszczę, ze masz już życie ułożone, że jestes szczęśliwa, ze osiągnęłaś to co chciałaś :)

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
uwierz mi sex czaty to nie jest najgorsza rzecz jaka facet moze zrobic..skoro to jest po roku..co moze byc po 5 latach?

tego właśnie się obawiam :( Ale nie mam żadnych dowodów na to, że on się z kimś spotkał :( Wiem tylko, że chciał i pisał o spotkanaich :(

Chcesz powiedziec, ze bedziesz czekac, az on sie z kims spotka i ewentualnie Ty sie o tym dowiesz? Z zasady jest tak, ze kiedy ludzie sie z kims umawiaja to do spotkania dochodzi.

Nie wiem, nie wiem czy tego chcę, nie wiem czy chcę z nim skończyc, nie wiem, czy chcę w tym trwac.... Nic nie wiem... Jestem teraz w zawieszeniu. muszę z nim porozmawiac i zobaczyc jego reakcję.. Jeśli będzie się wypierał, to chyba tylko jedno mi pozostaje... :(

Ja wiem jaka bedzie jego reakcja...zacznie plakac, przepraszac, obiecywac i grozic samobojstwem....a potem pojdzie na spotkanie z kolezanka z sex chatu.

Nie, to nie jest w jego stylu... Przeprosic moze i przeprosi, ale i tak będzie się wypierał :( a na dodatek powie, że mu nie ufam :( Nie wiem, czy mam mówic o wszystkim co wiem...

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
ale toksyna :/ przynajmniej nie udawaj przed nim ze o czyms tam nie wiesz :/ nie oszukuj samej siebie..i tak twoj zwiazek jest bezsensowny..walnij mu w oczy wszystkim co cie boli..chyba nie chcesz mu wciskac kitu tak jak on wciska go tobie ??? dlaczego sie boisz ze on ci zarzuci ze mu nie ufasz? tylko tyle moze ci wytknac? haha facet ktory ma cos na sumieniu zawsze oskreca kota ogonem nie ufasz mu to mu to powiedz.. KOBIETA ZAWSZE WIE KIEDY FACET ZDRADZA I KONIEC KROPKA TWOJE PRZECZUCIA CIE NIE MYLĄ :)

Tańczaca z Mendami, bardzo bardzo dziękuje Ci za pomoc :* Nie chcę go oszukiwac, i masz rację nie będę. Powiem mu po prostu co wiem, co o tym myślę, i co niestety ale chybba będę musiła zrobic :( Mam przeczucie, że dziś pęknie mi serce z żalu i to tak naprawdę :( Ale nie mogę wiecznie udawac, że wszystko jest ok, aż do następnego razu...

Gość TANCZĄCA Z MENDAMI
po rozmowie wroc tu i opisz co sie zdarzylo jestem ciekawa co ci powie

Z pewnośią to zrobię :* za ok dwie godziny się zobaczmy pewnie :( trochę się boję... Nie wiem jaka bedzie moja reakca, czy dam sobie ze wszystkim radę, czy wszysko będzie ok. Może rozpeta się prawdziwe piekło :(

Gość tej noo
to napisz potem co sie wydarzylo, mam nadzieje, ze bedziesz miec odwage aby dokonac wlasciwego wyboru, trzymaj sie 🖐️