Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gewlestest

Kobieta z papierosem - jak to wygląda?

Polecane posty

Gość
wyglada i smierdzi tak samo jak facet z papierosem, czyli ohydnie

Ja się ie bulwersuję, mam w pewnej, wymienionej na tym topiku, części ciała wasza opinię na temat mojego prowadzenia się:p Tylko że demonizujecie. Są gorsze rzeczy - np. alkohol.

Gość uyfghkll
To poniża kobietę.

Sądzę, iż nigdy to ie nastąpi, albowiem istnieje między nami pewien dystans wzajemną niechęcią zwany :classic_cool: Choć dzięki wspólnej miłości do poezji zagraliśmy pierwszą nutę atencji. Czekajmy, jak to się wszystko potoczy:)

Nic lepszego od palenia na tym świecie kurwa nie MA! A co komu z mordy śmierdzi to już sprawa dla lekarza. PIST. Koniec i kropka.

O to znowu NAJWIĘKSZY KRETYN NA KAFE. Witam serdecznie - dzień bez Ciebie był dniem straconym... nawet jak się nie udzielam to Twe banale śledzę... ku mojemu dowartościowaniu. Dziękuję. Widzę jaki ogrom uczucia i siły w to wkładasz. Naprawdę jestem Ci wdzięczna.

Ile Ty masz lat? Czym się zajmujesz? Sen mi z oczu spływa gdy myślę o Tobie i Twych farmazonach... Co taki men przez duże M PORABIA W ŻYCIU? Ale nie - przecież mi Twego wiedzieć nie można. Więc razem w milczeniu zostańmy na chwilę...

Chwilo TRWAJ!!! A już niedługo święta i czas gdy marzenia spełniać trzeba nam.... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ nasi bracia i siostrzyczki online :-)

Tyle o ile pamiętam rozmowę z Tobą i wiem z niej (nie poza nią), iż masz ewidentnie problem ze sobą. Na czyiś pomyłkach, błędach, porażkach budujesz Sobie nową skorupkę i pewnie jestem prawie, że w realu nie masz już tyle odwagi. Stąd pytanie me wynika co za człowiek gdzieś tam czyha...?

Widzę nie mam z kim rozmawiać... Czyli racje miałam wcześniej, że pustaki są gdzieś w świecie. Mimo wszystko mówię cześć (...) przecież zawsze można zmienić się...

Palę, ale ostatnią rzeczą, nad jaką się zastanawiam to to, jak wyglądam z papierosem i czy ktoś myśli, że śmierdzę, czy nie;) Mam to raczej głęboko w poważaniu, jedyna rzecz, którą się przejmuję, to moje własne zdrowie, bo to szkodliwy nałóg.

Pewnie siostrze już się skarży siusiu - majtek z niego taki... Co byś zrobił bez lizanka? Tylko taki kontakt w planach (...) a na co dzień beznadzieje tylko rączka Cię dopieszcza. Dzień u Ciebie - dniem straconym gdy nie liżesz rowu siory. Ps. Ostro pojechałam, ironią :-)

Za to w gruncie go nie lubię mądrych jedzie głupim dupy liże... Nie wierze,że w wieku 29 lat masz takie "mądre" przemyślenia... Chociaż w sumie faceci wolniej się rozwijają.

Gość szynkkka
Dla mnie kobieta z papierosem wyglada tak samo jak facet z papierosem - wstretnie i odrzucająco