Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryteznaczenie

Mam się rozwieźć?

Polecane posty

Jestem pół roku po ślubie i w trzecim miesiącu ciąży. Mąż traktuje mnie jak śmiecia. Ciężko przechodzę ciąże, czyli po prostu od rana do wieczora rzygam. A on nie dość, że ma do mnie zero szacunku, to jeszcze drze się, że obiad nie zrobiony, pranie nie zrobione i takie tam. On jest niepoważny, bo był ze mną u lekarza, który mu powiedział, że na razie ja się dosłownie do niczego nie nadaje. Poza tym ciężarnych się nie stresuje 24 na dobę. A on chodzi i mnie dręczy psychicznie. Jesteśmy zajebiście zadłużeni, poza tym jak się dziecko pojawi, to są wydatki, a on rozwala kasę na browary (bo zestresowany jest)! Próbowałam z nim nie raz rozmawiać, ale odpowiada mi jak 7-latek głupimi odzywkami... Zmienił się zaraz po ślubie, bo wcześnie nie podejrzewałabym go, że może być takim chamem. Nie wiem czy warto, to wszystko ciągnąć.

Gość baba ale w porządku baba:D
tak:(. lepiej nie będzie.

Gość baba ale w porządku baba:D
i nie zapomnij o podziale majątku co byś długów za niego nie spłacala.

Gość szynkkka
Ja bym się tak na razie wyprowadziła. Np. do rodziców. I jak zobaczysz, ze bez niego ci lepiej niz z nim, to sie rozwiedź

Do rodziców nie mogę, bo mnie ma tam miejsca. Małe mieszkanie i jeszcze mają mojego brata na głowie. Poza tym mieszkanie w którym mieszkamy jest mojej mamy.

Z długami, to jeszcze taka sprawa, że połowę wisimy mojemu ojcu, który pożyczył nam na rozwój firmy (którą on tak prowadzi, że gówno z tego jest).

Gość 7878hhjj
nie możesz więc go wyrzucić z mieszkania,dopóki nie będzie rozwodu.Idź po poradę do adwokata,bo być może jak wniesiesz sprawę o rozwód,sąd na pierwszej rozprawie przychyli się do tego,żeby on wyprowadził się do czasu zakończenia sprawy,bo jesteś w ciąży a on znęca się psychicznie

Gość 7878hhjj
masz tu link,popytaj,jakiś prawnik Ci coś doradzi : http://www.prawosos.pl/ dział rozwód,podział majątku alimenty,wejdź w ten dział i zadaj pytanie powodzenia

Nie mogę iść do adwokata, bo mi zabrał wszystkie pieniądze... Wszystko z firmy zabiera sobie, a nie udowodnię mu ile tego jest, bo to taka branża...

Gość 7878hhjj
dyrektore,nic mądrzejszego nie potrafisz wnieść do tematu,to spadaj to nie sposób na zabicie nudy

Gość 7878hhjj
nie ma sprawy autorko,też jestem po rozwodzie