Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcieprosze

Kurzajki- dermatolog Warszawa

Polecane posty

Gość poradzcieprosze

Czy ktoś zna dobrego!!! dermatologa w Warszawie zajmującego się leczeniem kurzajek, brodawek lekami np. homeopatycznymi albo innymi? Wyprobowałam juz wszystkie mozliwe metody i nic nie dało rezultatu,brodacit, wartner, jaskółcze ziele,wymrażania, wypalania etc.NIC! Szukam dermatologa który zajmie sie również tym co jest w organizmie. Czytalam że leki homeopatyczne daja zadowalajace rezultaty to moja deska ratunku. Błagam jesli ktos z Was trafił na necie na info o kimś dobrym poradżcie bo "one" sie rozprzestrzeniają :( Mam juz blizny po wypalaniach i innych specyfikach i chyba oszaleje. :(

Gość jgjghf
nkt nic nie wie???

na zajęciach z kosmetologii słyszałam jeszcze jedną metodę (może się wam wydawać dziwna ale skuteczna) a do tego czasu aż znajdziesz lekarza nic Ci nie zależy przecież.Wycinasz kółko ze świeżej skórki pomarańczowej równiutko wielkości kurzajki (mniejsza może nie pomoc a większa poparzy skórę) naklejasz plastrem aby się nie zsunęła na kurzajkę pomarańczową zewnętrzną stroną i chodzisz/ spisz po 12 godz zmieniasz opatrunek i w razie potrzeby powtarzasz.Powinna odpaść po jakims czasie

Gość polecam masaze
No to masz wirysa brodawczaka,zaden lekarz Ci nie pomoże

Gość poradzcieprosze
dziekuje za link, jednak internet przewertowałam w oszukiwaniu informacji w tym takze kafeterie co do skórki pomarańczowej to stosowałam, cytryne w occie równiez wypalała, zero efekty, wypaliło ale wróciło, był także czosnek, tutaj dość poważnie oparzył mi rękę, duza blizna, niestety wróciły, najgorsze że kolejna pojawiła się pod pachą :/ konkretnie szukam kontaktu!! do dobrego dermatologa, a nie sposobu na kurzajkę czy brodawkę (bo mam obie) bujałam się po wielu lekarzach w stolicy i poprosu szkoda mi juz pieniędzy więc pytam, czy ktoś korzystał z porad lekarza który stosował coś poza środkami zewnętrzymi? chce zwalczyć tego wirusa :(

Gość poradzcieprosze
elektrokoagulację?? jesli to wypalanie to tak chyba 4-5 krotnie

Gość lobiega
z dobrych dermatologów to np dr Ewa Konca z demeter