Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaaaa ;D

pomóżcie mi proszę! :(

Polecane posty

Gość szalonaaaa ;D

Chciałabym schudnąć kilka kilogramów najlepiej byłoby w 7 dni, ale wiem że to mało realne, więc może chociażby w 3-4 tygodnie? najbardziej zależy mi na tym, żeby zrzucic przede wszystkim z ud, brzucha i boczków :(.. może jakieś ćwiczenia najlepiej skuteczne, ale uprzedzam żaden sport poza domem.. no i najważniejsze chciałabym nareszcie zobaczyć jakieś efekty zgrabnej sylwetki:).. HELP ME! :)

Gość kleeeee
oczywiście: - brzuszki rób. Ja robiłam właśnie przez 3-4 tygodnie po 100 rano i 100 wieczorem i po miesiącu rzeczywiście miałam super figurę - wyglądałam super we wszystkich obcisłych ciuchach. Tylko rób brzuszki typu Callanetics: 1. połóż się płasko na podłodze potem oderwij głowę i barki od podłogi, tak ze patrzysz prosto na ścianę. Dalej się juz nie podnoś. Nogi płasko na podłodze - nie unoś ich. Ręce unieś i wyprostuj przed siebie - mają byc równolegle do podłogi. 2. w tej pozycji wykonuj maleńkie ruchy (dosłownie po kilka 3-4 cm) w tył i wprzód. Nie kładź się z powrotem ani się nie podnoś! Te małe ruchy to są właśnie Twoje brzuszki. Policz je do stu. Nie rób ich za szybko. Ćwiczenie wydaje się byc żmudne ale zajmuje doslownie 2 minuty. Możesz nie byc na poczatku w stanie zrobić 100 ale do tej liczby się dąży. Nie poddawaj się. Możesz przez pierwsze parę dni robic mniej a potem zwiększać liczbę powtórzeń. To jest super skuteczne! Ale jeśli osiągniesz juz efekt i przestaniesz w ogóle ćwiczyć to wrócisz do stanu wyjściowego w 1 miesiąc.

Gość szalonaaaa ;D
tam pomyłka.. powinno być ze sport poza domem odpada :)

Gość no bo to jest tak
Hahahahahhhahahahaha no no w miesiąc za pomocą brzuszków zmienisz się z kaszalota w modelkę !!!! serio !!!!

Gość szalonaaaa ;D
Dziękuję :)..Spróbuję, jak uda mi się uzyskać taką figurę w miesiąc a nawet w 2-3 miesiące to normalnie będę w siódmym niebie :P.. Dziękuję za radę i liczę na więcej wpisów na ten temat :)

DA SIĘ SPORO SCHUDNAĆ PRZEZ 4 TYGODNIE:classic_cool:.BYLE BNYŁA ODPOWIEDNIA DIETA:classic_cool:.NA ŚNIADANIE 1000 pompek na obiad 200 km rowerkiem a na kolację 100 km przebieżka:classic_cool:.Gwarancję daję na tą dietę:classic_cool:.

Gość szalonaaaa ;D
hahaha.. napewno pomoże! :D:D:D

Gość szalonaaaa ;D
Ma ktoś jeszcze jakieś skuteczne ćwiczenia? :)

Gość krucafuks
Najszybciej schudniesz stosując diete białkowo- warzywną, unikając weglowodanów prostych(chleb, słodycze, ziemniaki, makarony) i schodzac ponizej zapotrzebowania kalorycznego(oby nie drastycznie, bo spalisz sobie miesnie a nie tłuszcz). Do tego codzienne cwiczenia. Brzuszki niewiele dadza, musisz sie "wypocic"- najlepsze będzie bieganie, taniec, jazda na rowerze, basen, zróznicowane ćwiczenia na siłowni, aerobik, skakanie na skakance- wazne, zebys wybrała cos co lubisz i czym sie nie znudzisz. Pamietaj, ze w odchudzaniu najwazniejsza jest systematycznosc, nie da sie w tydzien zrzucic czegos na co pracowalo sie miesiacami a nawet latami.

Gość szalonaaaa ;D
dzięki zastosuję twoją metodę mam nadzieje że uda mi się :D Liczę na więcej wpisów! :)

Gość kilcia
Stosując dietę Duncana (czyli białkowo-warzywna) musisz mieć zdrowe nerki,dlatego przed zastosowaniem jej powinnaś je przebadać. Dieta ta a w szczególności jedząc samo białko może powodować skazę moczanową.A i pamiętaj,ze jeśli chcesz stosować tą dietę to musisz bardzo dużo pić!Bardziej polecam dietę oparta na niskim indeksie glikemicznym.W tej diecie je się wszystko (poza cukrami prostymi i niektórymi węglowodanami).

Gość ;PPPPPP
baby :D

Gość kolesiówa ;)
o super.. mi tez przyda sie kilka informacji na ten temat WPiSUJCIE SIĘ!! :)