Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa

Wybór telefonu :)

Polecane posty

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa

Witam ;) Otóż wiem , że to może są 'starsze' modele :) Ale strasznie mi się te telefony podobają . Jeśli ktoś miał któryś z tych to może sie wypowiedzieć który lepszy ? :) Mianowicie chodzi mi o samsungaf210 i samsungax830 :) Czym się różnią ? I czy ktoś się orientuje czy do f210 są kolorowe obudowy ?:)

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
up up up :)

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
halo :P Niiech ktoś mi doradzi :)

Gość damy rade bo kto jak nie my
poczytaj jakies opinie na necie, w google wpisz i cos na bank wyskoczy

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
no ja czytałam , dzięki za zainteresowanie .. Ale chodzi mi o to żeby poradził mi ktoś kto miał styczność z jakimkolwiek z tych w/w telefonów :) . Który lepszy albo coś . :D

Gość Ven55555
najlepiej kup 2, ten który ci sie bardziej spodoba sobie zostawisz a drugi wyrzucisz albo dasz mi czy cos ;p

Gość efegerg
moge ci jedynie powiedziec, ze moja kolezanka miala telefon otwierany w ten sposob i kazdy znajomy, ktoremu go pokazywala otwieral go i probowal przekrecic dalej, tzn. w druga strone. po jakims czasie ktos go przekrecil... poza tym trzeba przyzwyczaic sie do pisania sms-ow gdy sa obok siebie 2 przyciski a nie trzy.

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
no tak w tym jednym są dwa przyciski :) w tym drugim normalnie ; ) tylko czy do tego f210 można inną obudowę ? :( bo ten czarny taki męski :P

Gość damy rade bo kto jak nie my
oj tam meski, ja mialam pare czarnych i przezylam ;) a obudowy poszukaj na necie i juz :)

Gość kedlaw998
Mam i jestem zadowolony ale model I9000 Galaxy S.Naprawdę maszyna i świetne zdjęcia robi nie wspominając o jakości nagrań.Więcej na stronie znajdziesz www.telepolis.pl . Wybierz dany model i wejdź na forum.Pozdrawiam

Gość jguygik
a mam nokię 7373, też ,,przekręcaną,, ma już ze 4lata i nigdy nikt mi jej nie zepsuł! nie daje się telefonu komuś, kto nie potrafi delikatnie się z komórką obejść, bo żeby go ,,obkręcić,, i złamać, musiał normalnie użyć siły:/ no ja kiedyś zastanawiałam się nad tym telefonikiem x830 aż nie zobaczyłam go na żywo, kocham małe zgrabne telefony, ale on wygląda jak gruba zapalniczka... widziałaś go na żywo?

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
nie widziałam go na żywo :) ale lubię takie bajery ;) mam właśnie nokie 7373 :) i była czadowa :P dopóki moja mama mi jej nie przekręciła ..zamkneła w złą stronę i teraz jest jakiś pasek (naprawa będzie kosztowała mnie ponad 100 zł ) dlatego rozważam kupno tego malutkiego samsunga :)

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
podnoszę :D

Gość SkupTelefonow.com
Zapraszma na stronę www.SkupTelefonow.com tam szybko i za dobre pieniądze sprzedaż swój dotychczasowy telefon.

Gość dirtydancer1
Najpopularniejszą formą sprzedaży telefonów jest przez internet. Chciałbym polecić świetny serwis, który ułatwia sprzedaż www.skuptelefonow.pl . Wystarczy zamówić bezpłatnego kuriera, zapakować i wysłać, a w ciągu 24 godzin pojawiają się pieniądze na koncie. Aktualny cennik znajduje się na stronie.