Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdxp

czym dalej farbowac wlosy?

Polecane posty

Gość xdxp

miesiac temu rozjasnilam farba palette, ktora miala rozjasniacz do 6 tonow, moje wlosy, ktore byly wczesniej farbowane na czarno, a naturalny mam ciemny braz wyszedl mi taki jakby to okreslic blond, ale nie taki zolty, tylko bardziej taki naturalny. a chcialabym miec taki zbozowy kolor wlosow, wprost marze o takim kolorze wlosow wiec chcialabym kupic farbe taka w przyzwoitej cenie, wiec myslalam, ze moze syoss miodowy blond albo jasny blond tylko boje sie, ze jesli ona nie ma rozjasniacza, nie chwyci mi odrostow, a z kolei nie chce uzyc na same odrosty, bo wolalabym miec jednolity kolor, a nie palete barw na wlosach i nie wiem czy ujesli uzyje tej farby syoss jasny blond to nie rozjasni mi za bardzo reszty? bo ten miodowy blond jest dla mnie jakby ciut za ciemny i boje sie, ze wyjdzie odcien rudawy, a ja marze wlasnie o takim zbozowym wiec daloby rade pofarbowac wlosy farba bez rozjasniacza? chwyciloby odrosty?

Gość taaaasooobieeejaaa
do fryzjera, on potem juz doradzi jaką farbą najleoije ;) a teraz ci zrobi super kolorek

Gość xdxp
Jak sobi rozjaśnię na blond to chciałabym zapoznać jakiegoś fajnego faceta z grubym portfelem, najlepiej fryzjera bo wtedy nie musiałabym chodzić na rozjaśnianie włosów...