Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANISSA

ZDRADA

Polecane posty

Gość ANISSA

WITAM JESTEM Z DRUGIM DZIECKIEM W CIĄŻY , W STYCZNIU RODZĘ. MÓJ FACET PRZEZ CAŁĄ CIĄŻĘ KOCHAŁ SIĘ ZE MNĄ 4 RAZY GDZIE PRZED CIĄŻA NIE MÓGŁ WYTRZYMAĆ TYG. BEZ SEKSU, JAK SIE GO PYTAŁAM DLACZEGO NIE MA OCHOTY NA SEKS TO CZĘSTO SŁYSZAŁAM NP. ŻE JEST ZA GORĄCO NA SEKS LUB ŻE JEST ZMĘCZONY DZISIAJ MIJA PÓŁ ROKU OD OSTATNIEGO NASZEGO ZBLIŻENIA.STAŁ SIĘ CHŁODNY JUŻ MNIE NIE PRZYTULA NIE CAŁUJE TAK JAK KIEDYŚ MAM WRAŻENIE ŻE NIE MOŻE NA MNIE PATRZEĆ.GDY PRÓBOWAŁAM Z NIM POROZMAWIAĆ O TYM CZY MA KOGOŚ ITD TO KAŻE MI IŚĆ SIĘ LECZYĆ.OPRÓCZ TEGO CAŁY CZAS WYŻYWA SIĘ NA NASZEJ CÓRCE KTÓRA MA DOPIERO 6 LAT , OSTATNIO MOJA CÓRKA POWIEDZIAŁA MI ŻE CHCIAŁA BY ŻEBY W NASZEJ RODZINIE BYŁO WESOŁO I SZCZĘŚLIWIE.

Gość ANISSA
JAK MYŚLICIE MA KOGOŚ?

Gość karaoke..oo
Tak, żonę w zaawansowanej ciązy.

Gość bella 19
ja też mam termin na styczeń :) i powiem ci szczerze że dałabym wszystko gdyby mój narzeczony nie naciskał codziennie na seks! Osobiście mam dość tego że cały czas usiłuje mnie namówić! Ja na początku ciąży miałam bardzo ochotę na seks a teraz nie daje mi to wcale przyjemności! Więc nie martw się! Mi się wydaję że po prostu boi się że coś się może stać dziecku ! Wystarczy tylko porozmawiać!

Gość ANISSA
TERAZ TO I JA NIE MAM JUŻ OCHOTY NA SEKS TYLKO NIE DAJE MI SPOKOJU TO JAK FACET MOZE WYTRZYMAC PÓŁ ROKU BEZ SEKSU Z PIERWSZYM DZIECKIEM ROBILIŚMY TO CZĘSTO A GDY BYŁAM JUZ WYSOKO W CIĄŻY ZASPOKAJAŁAM GO W INNY SPOSÓB CZY MOŻLIWA JEST TAKA ZMIANA BO JA UWAŻAM ŻE RACZEJ NIE MUSI MIEĆ KOGOS

wyłacz capsa:O tak, to mozliwe ze kogos ma ale równie mozeliwe jest to ze go nie pociagasz ( bo jestes w ciazy) , albo ma probemy z potencja

zgadzam się całkowicie z wypowiedzią powyżej ...albo ma facet jakis problem ogólnie...pogadajcie o tym raz jeszcze zwł że to dotyczy córki

Gość xzfcdvxd
nie pisz caps lockiem;/ nie można tego czytac;/

Gość ANISSA
problemu z potencja to on na pewno nie ma, z 3-4 mc temu wcale nie było widać że jestem w ciąży i ubierałam się seksownie bo myślałam że to go ruszy ale bez skutku

Gość matacz ,,,...
a to mi dziwne , facet kiedy moze sie kochac do woli i zostawac w srodu co jest niesamowicie wazne w sexie i komfortowe , to nie uprawia sexu .... hmmm ja brałem swoją zone codziennie po kilka razy , na dzien pzred porodem jeszcze sie kochalismy . NIE MA TO JAK SEX kiedy to mozna zostać do konca ....

Gość Po pierwsze- nie znasz znaków
przestankowych? A po drugie- w ciąży jesteś z dzieckiem czy z mężem? :O

Gość matacz ,,,...
potem sie dziwicie ze macie brzydkie dzieci , albo mało rozgarniete , dzieci trzeba dorabiac :) ja dorabiałem , stad ma dzieci bardzo piekne i madre

Gość niekoniecznie ma
ale widac, ze sfrustrowany moze byc to przez brak seksu, jakies problemy w pracy, moze byc dlatego, ze kogos ma

Gość matacz ,,,...
w ciazy jest sie zawsze z mężem , albo innym osobnikiem płci przeciwnej

Gość ANISSA
dziękuje wszystkim za wypowiedzi

Gość tolka6

Niestety zdrady są na porządku dziennym Ja odkryłam zdradę męża dzięki pomocy detektyw Skrzypek z Wrocławia