Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parole

Motywacja w pracy

Polecane posty

Czy uważacie, że wyjazdy motywacyjne wpływają na wzrost chęci do pracy? Czy uważacie, że np. takie wyjazdy jakie organizuje Mega Travel do Australii czy Azji mogą spowodować, że pracownicy bardziej będą przykładać się do swojej pracy? A może macie jakiś doświadczenia w tym temacie?

Gość a kto kowadłem
jezeli w towarzystwie prezesa to bardzo motywuja do wytrwalej i tworczej pracy

Gość Inte e-gracja
na pewno wpływaja na zacisniecie wiezi wsrod współpracowników

Gość Inte e-gracja
szczerze to lubię integrować się z imigrantami z Afryki ciamkając ich gigantyczne pały :classic_cool:

Gość mnie nie motywują
praca to praca, a życie towarzystkie to moja prywatna sprawa i nie pierwsza odkryłam, że te dwa swiaty nie powinny się przenikać. Poczytaj trochę o motywacji, są lepsze sposoby.

A ja myślę, że nie powinno się całkowicie oddzielać od siebie pracy i życia towarzyskiego, bo człowiek zatraci w tym wszystkim siebie i nie będzie czuł satysfakcji z wykonywanego zawodu. Sama też jestem pod wrażeniem takich wyjazdów, jakie organizuje Mega Travel, po za tym widzę w nich też ten plus, że mogą wpłynąć na lepszy kontakt pracowników ze sobą, pozwolić im poznać siebie nawzajem z innej strony:).

bardzo fajny pomysł, żeby gdzieś pojechać w ramach motywacji im bardziej odległe miejsce więcej przygód tym lepiej a tym na pewno się zajmie firma amarula. Naprawdę mają świetne pomysły.