mala19lodz 0 Napisano Grudzień 8, 2010 mam pytanie... otoz od 2 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne. W poprzednim miesiacu w przerwie dostałam okres w 3 dniu tej 7dniowej przerwy. W tym miesiacu juz minal 3 dzien i nie dostałam okresu... co prawda zazywałam witamine C i 2 dni bralam tabletki na uspokojenie labofarm (ale tylko 2 dni po 2 tabletki) jednak stosunek w ciagu ostatnich 3 tygodni odbywalam tylko raz i to jeszcze z prezerwatywą (tak na wszelki wypadek bo jednak na opakowaniu tych tabl. na uspokojenie bylo napisane, ze moga wykazywac interakcje z antykoncepcja), jednak chyba nie powinnam byc w ciąży. Za to sądzilam, ze jak miesiac temu dostalam to krwawienie w 3 dniu to ze teraz tez tak powinno byc. Bardzo zalezy mi na tym, aby we wtorek nie miec okresu juz (wyjezdzam gdzies...) i dlatego nie chciałabym aby zacząl się np. w sobote czy niedziele czy jesli okres nie pojawi się do soboty mogę zaczac brac juz w sobote rano badz w piątek wieczorem nowe opakowanie tabletek, tak aby okresu nie było? (normalnie powinnam nowe opakowanie zaczac w poniedziałek). Z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Grudzień 8, 2010 hehehe, skracaj, skracaj, to będzie kinder niespodzianka :D jak nie chcesz mieć "okresu", to nie robisz przerwy, tylko bierzesz od razu następną pigułkę z nowego opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i tak nic nie zmieni Napisano Grudzień 8, 2010 bo zrobilas przerwe i lepiej nie kombinuj bo przekombinujesz to ze dostalas za 1 razzem w 3 dniu to nie znaczy ze zawsze tak bedzie masz na to 7 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala19lodz 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Trudno, bardzo zalezy mi na tym zeby nie dstac w sobote czy niedziele... najwyzej bede stosowac prezerwatywy jednak nie chce tak okresu na wtorek ;( naprawde nie da sie nic zrobic? zrobilam przerwe bo myslalam, ze dostane ten okres dzisiaj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Grudzień 8, 2010 No i rozwalasz gospodarkę hormonalną takim kombinowaniem. Po co ci to? Nie dość, że tabsy i tak ingerują w hormony, to jeszcze po swojemu chcesz je poustawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polajna Napisano Grudzień 8, 2010 bierzesz tabletki dopiero 2 miesiące, dlatego tez nie powinnaś z góry zakładać kiedy dostaniesz "krwawienie z odstawienia" ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala19lodz 0 Napisano Grudzień 8, 2010 rozumiem, ale jakby co jakbym nie dostala do soboty okresu, nie da sie zrobic nic zeby on nie wystapil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach