Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorrrąca_24

wy też macie tak, że jak widzicie obrączkę to zrobicie wszystko

Polecane posty

Gość dhfsjfgjfg
Myślę, że jeśli to nie prowokacja, to ona to tu pisze, bo ma wyrzuty sumienia, a tak jak ją powyzywacie, to nie będzie już miała...

Gość 6404548903489040-54-054
sama bym tego nie zrobila ale wiem o co chodzi:P i co cie kreci:P a wiesz:P ze faceci tacys a to nie twoja wina:P zaraz powiedza zie sie kurwisz itd ale zpoaminaja ze to ty jestes singlem:P

Gość zwykłyfacett
mądrze pisze dfhdfh każdy facet (kobieta również) moze zdradzić. kwestia odpowiednich okoliczności i stażu.

Gość Ramzes XIAVIO
Cos tam wspomnialas autorko ze wygralas z zona, ze jestes lepsza i to cie kreci. Tak serio to raczej nie przeruchal ciebie bo jestes lepsza tylko ze chcial sobie poruchac nowe cialko tymczasowo- Fakt, dran i prostak, ale nie ze zaraz od zony jestes lepsza. taka maxyma ze ruchamy dziwki a zenimy sie w porzadnymi dziewczynami, ot co

to zona urodzila mu dzieci to zona robi mu pyszny obiadek, to z nia idzie pod prysznic lizac jej cipke a pozniej wraca do Ciebie i daje ci soczystego caluska... kto jest w tym przypadku na lepszej pozycji Ty czy zona?

Gość kjajdje2415581
chciałabym to zobaczyc jak ci wszyscy zaobrączkowani po prostu zdejmuja majtki przez głowe na widok autorki....ahhh...to marnujesz czas dziewczynko na kafe...w domu przed kompem no cos ty....powinnas siedziec przy barze popijajac drinka i wypatrywac blyszczących obrączek na paluszkach facetów...przeciez zadnego nie przeoczysz z tego co piszesz...a juz tu siedząc to pewnie z jakichs 8 przepadło...załosna jestes

Gość Gorrrąca_24
na koniec zjadam kupy zdobytych mężulków

Gość lekswwmnfjjsna
ojciec koleżanki....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Faceci natomiast, przynajmniej Ci z moralnie najniższej półki, uwielbiają takie puste cichodajki-i wszyscy są szczęśliwi. Dziewczyna się łudzi, ze jest lepsza od żony, a facet ma młodą kochankę.

Gość Gorrrąca_24
Lize im dupska za kase :D

Gość oryginalnie to po polsku
Jakie z ciebie smutne, nieszczęśliwe stworzenie Gorąca24. Ty chodzącą biedą jesteś, niezłą krzywdę ktoś ci zrobił w dzieciństwie. Czy ty naprawde sadzisz, ze jesteś lepsza od tych żon? A w czym, jeśli można wiedzieć. Bo dupę pokątnie wystawiasz znudzonemu żonkosiowi ? Tylko tyle potrafisz? Niewiele i chyba wszyscy forumowicze sie z tym zgodzą, że jeteś przykładem ludzkiego ZERA. Jednak może to prowo. Chyba nie ma takich dennych ludzi ?

Gość to prowo bezrobotnej
:D;)

Gość nie mam tak duzo lat
" Ja uważam że każdy facet jest w stanie zdradzić. Wsyatrczy np. kłótnia ze swoją kobietą, wyjdzie gdzieś z kolegami , wypije i nagle pojawi się zaj**iście sexy laska, któa zrobi WSZYSTKO żeby zdobyć tego konkretnego faceta. A faceta do łózka jest zaciągnąć o wiele łatwiej niż kobietę. Więc taka laska nie ma naprawdę aż takiego trudnego zadania. Sądzę że wierność to nie postawa życiowa, ale brak odpowiednich warunków. Jak myślicie - czemu wszystkie znane gwiazdy filmu , muzyki w końcu się zdradzają? Odpowiem: bo mogą. Bo mają mnóstwo mozliwości. Prędzej czy później jakąś wykorzystają. Mój pogląd jest właśnie taki i osobiście uważam, że przekonani w 100% co do wierności są ludzie jacyś mocno idealistyczni... Moim zdaniem wasze poglądy byłyby miarodajne dopiero gdybyście wyznawali je pod koniec życia To że teraz mówicie że nie zdradziliście, nie zdradzicie... to nie jest wiarygodne zakładam że jesteście w większości młodymi ludźmi, 20-, 30-parolatkowie. Jeszcze dziesiątki lat przed wami. Możecie zdradzić i możecie zostać zdradzeni. Zwykłą głupotą i ignoranctwem jest mówić że NA PEWNO NIE. " DOKŁADNIE tak, uważam to samo. wystarczy kłótnia, pójdzie taki na piwo z kolesiami, nawinie się jakaś łatwa latawica i taki zdradzi.

Gość werwerwe
Weźmy ekstremalną sytuację: gdyby zamknąć waszego wiernego męża na 2 miesiące w klitce z np. Jessicą Albą, Monicą Bellucci albo Megan Fox, która chodziłaby w super bieliźnie, często by się onanizowała, centralnie rozkładała nogi, pokazywałaby cipkę, wkładała do niej różne rzeczy - jesteście pewne że by jej nie tknął? Rozumiem też, że bez problemu pozwoliłybyście mu np. nocować sam na sam u swojej ex? Tylko nie piszcie że takie sytuacje się nie liczą. Skoro jesteście pewne mężów na 100%, to powinni przejść każdą próbę, prawda?

Gość Smieszna jestes
Myslisz ze faceci sa napaleni na Ciebie!!!! Prawda jest taka ze jesc im nie dasz, gaci tez nie upierzesz, a biora Cie bo nie musza placic za zwalenie dupa konia. Taka jestes pusta dziewczynko ze jeszcze bedziesz plakac dzieki Twojemu kaczemu rozumkowi. Lubisz to robic? Jak bys byla madra to bys brala kase za to, bo i tak jestes DZIWKA, a to tytul zostanie juz do konca zycia.

Gość Politykoznawca
Gorąca 24, jesteś upośledzona moralnie i zwyrodniała, skoro Twoją ambicją i powodem do dumy jest niszczenie wartości jaką jest rodzina, małżeństwo.

Gość chwila chwila
zawsze mówiłam, że konkubinat to najlepsze rozwiązanie :D brak obrączki - spokojne życie :D

Gość antyppppppppp
też myślę że każdy mężczyzna może zdradzić. Tak jak każda kobieta. Czasem wystarczy tylko chwila aby stracic kontrolę. Połowa sukcesu kiedy ktoś zdaje sobie z tego sprawę. Dopełnieniem tego jest unikanie takich sytuacji, unikanie panien z kisielem w majtkach, chłoptasiów którzy myślą że mogą mieć każdą. DO zdrady wystarczy tylko chwila zapomnienia...

Gość Zuzanna Ameliaa
Zdradzic moze tyle samo mezczyzn co i kobiet. No chyba , ze mezowie zdradzaja swoje zony z kozami albo wszyscy korzystaja z uslug tylko jednej bardzo aktywnej kobiety. Bo jesli nie to jednak musi byc 50 : 50. Nie widze sensu obrzucania autorki blotem. Kazda dziewczyna ma prawo sprobowac swoich sil. Nie lepeij potraktowac to jako wyzwanie dla siebie i sprawdzic jak dziala wlasny urok osobisty i przy okazji odswiezyc troche uczucia we wlasnym zwiazku?

no i cóż z tego? facet, który mimo swojej niezłomności mnie zdradzi, nie jest mnie wart- więc droga wolna:D ufam mężowi, bo jest człowiekiem mądrym - dlatego za niego wyszłam jeśli o dziwo zechce mnie zdradzić, to i tak sie dowiem - cóż, rozpaczać nie będę, widać źle oceniłam jako człowieka i niech idzie swoją drogą jestem na tyle niezależna i znam swoją wartość, że poradzę sobie bez słabego i zdradliwego palanta zresztą koło mnie też tylu facetów się kręci, że nie będzie problemu z zapiciem smutków;)