Haniś87 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Czy podczas 7-dniowej przerwie jest nadal działanie antykoncepcyjne gdy 8 dnia rozpoczynam zmienione o słabszej dawce tabletki antykoncepcyjne? A mianowicie przechodzę z Gravistatu 250 na Yasmin. Czy jest w tej sytuacja możliwość zajścia w ciąże podczas tej 7-dniowej przerwy? Z góry dziękuje za podpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinowaa.owocowka Napisano Grudzień 8, 2010 jesli bierzesz tabletki zalozmy 21/7 to pelne dzialnie jest tylko wtedy gdy bierzesz je nieprzerwanie tzn bierzesz 21, 7 dni przerwy i znow zaczynasz kolejne opakowanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haniś87 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Dziękuj Ci za odpowiedz ja własnie biore 21/7dni przerwy tylko ze teraz podczas tej przerwy kochałam z swoiom chlopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia podobno tez sie jest bezpiczna w czasie tej przerwy także nie pownnam sie chyba zamartwiac tylko ze teraz zmienialam tabletki na słabsze i dlatego mam dylemat czy ta antykoncepcja jest zachowana???mialas może podobna sytuacje co myślisz o tym??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Przy zmianie na słabsze najlepiej nie robić wcale przerwy. Jeżeli kochałaś się w przerwie to zaczęłabym nowe opakowani jeszcze w czasie jej trwania. Nie czekała pełnych 7 dni tylko już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach