Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka2403

studia a nerwica

Polecane posty

Gość milka2403

chcę rozpocząć studia na wydziale prawa,cierpię od 6 lat na nerwicę lękową,jest dobrze ale mam nawroty a co za tym idzie rózne dolegliwości.prawo to ciężki kierunek,czy w moim stanie dam sobie rade?wiem,że z nerwicami studiują medycyne ,prawo i inne kierunki ale gdy przychodzi kryzys jest ciężko,boję się,że nie dam rady tzn nie z nauka ale te jazdy uniemozliwią mi np chodzenie na zajęcia,normale uczenie się.proszę o radę,jeżeli ktoś ma lub miał podobny problem,jak sobie poradził...wiem,że trzeba wierzyć i się nie poddawać,a ja tę wiarę posiadam,marzę o tych studiach,studiowałam już rok analitykę medyczną i dałam radę choć było ciężko,będę wdzięczna za wszystkie opinie.pozdrawiam

może być ciężko szczególnie z koncentracją, ale nie możesz się poddawać. W sumie ważne w tym wypadku jest otoczenie (inni studenci, wykładowcy), czasami trafisz tak że bez nerwicy cie krew zaleje. Ale jak nie powalczysz to skąd masz wiedzieć że dasz radę ;-)

Gość milka2403
mój psychiatra namawia mnie na studia,mówi,że z moim potencjałem medycynę bym skończyła