Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtuyttg

ciaza?

Polecane posty

Gość irtuyttg

biore tabletki .. ale zaznaczam ze przez ostatnie 3 miesaice nieregularnie.. tzn czasami zapomnialam i na nastepny dzień wzeilam dwie, i nastepnym razem znow zapomnialam i wzielam rano itd ( za dużo sporaw na glowie... ) No i mówie juz szybciutko z zaparacia zmienialo się w biegunke itd.. i tak ostetnie dni.. poltorej tygodnia temu, widząc jak mój mąż je gołąbki i jak czułam ten zapach otworzyłąm okno na oścież bo już zbierało na wymioty... mam ochote zjesc wszytsko dookola czasem przełkne śline i poczuje czekolade, to w sekundzie musze ją zjeść.. Czy to są godne objawy do zrobienia testu lub wizyty u ginekologa na badanie?

Gość jakie wy jestescie
wszystkie glupie do cholery my nie jestesmy lekarzami na bOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt ci nie powie czy jestes czy nie jestes masz watpliowsci zrób test albo szoruj do lekarza

Gość irtuyttg
no co ty powiesz:) A ja się pytam czy jestem w ciązy?

Gość jakie wy jestescie
Czy to są godne objawy do zrobienia testu lub wizyty u ginekologa na badanie? a co jak nie o ciąże??? wrózek ani lekarzu tu niema wiec nikt ci nie powie

Gość jakie wy jestescie
ciaza? temat sam mówi za siebie hehehehhehe

Gość irtuyttg
a czy widzisz "czy jestem w ciąży? :) Chcialam się dowiedzieć czy objawy są typowo ciążowe. Ciąża? - to pytanie samej do siebie

Gość nove.hobby
Witam, Miesiączkuje nieregularnie od 30-40dni. Ostatnią miesiączkę miałam 30pażdziernika. Kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia - ponieważ chcemy mieć dziecko W nd dostałam plamienia, w pn nadal je miałam byłby to 37dc. Plamienie było małe.Miało kolor czerwono-różowy. We wt już nie było, a dziś jest b.delikatne. Poszłam dziś do ginekolog, zrobiła usg. Zaznaczyła tylko, że jest widoczne ciałko żółte. Aczkolwiek nie stawiała żadnych diagnoz dot. ciąży.Czy miałyście podobną sytuację? Pzdr