Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajakasa

kasetka na pieniadze

Polecane posty

dziewczyny ma pytanie bo chcialabym kupic na swoeta szwagrowi kasetke na pieniadze :) widze tego pelno na allegro ale czy niewuecie wjakich sklepach bym mogla tez to dostac

Uważam, że wpadłaś na genialny pomysł, jeśli chodzi o prezent gwiazdkowy :) Sama nigdy bym o tym nie pomyślała... Pogrzebałam z ciekawości w internecie i znalazłam kilka ofert takowych kasetek dobrych firm w całkiem przyzwoitych cenach. Może warto, byś spojrzała na nie :) Zachęcam http://www.kupujemy.pl/ceny-oferty/kasetka

Gość leniwe moja miłość
Ale po co to? Zamiast skarbonki?

Gość kasiiiikkkkaaa
fajowe

Gość misjuo9
takajakasa wypierdalaj z tym spamem

Gość dfghjkl;
i po co mu ta kasetka? to zadna ochrona-zlodziej wezmie ja ze soba:O

Gość fajjkaa29,,
ja bym byl zadowolony fajny pomysl

Dobra kasetka lub sejf musi mieć certyfikat przynajmniej IMP i być solidnie przytwierdzony do podłoża. Chińskie sejfiki czy kasetki nie stanowią żadnego zabezpieczenia. Wystarczy solidny śrubokręt i młotek:)

Gość pitbull12
W sumie, to taka kasetka to całkiem fajny pomysł na prezent. Zawsze to coś innego niż standardowa świnka skarbonka, a gdy trzeba wybrać oszczędności, nie trzeba jej tłuc :D https://www.mebleteo.pl/Kasetki-na-pieniadze/Kasetka-metalowa-na-gotowke-YCB-080-BB2 - prosta kasetka za niecałe pięć dych - czyli tyle ile kosztuje przeciętna, porcelanowa skarbonka. Na półce też myślę, że fajnie się będzie prezentować, zawsze to coś innego :)