Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hffj

Do poj...ow ktorzy chca sie spotykac z ku..r.a

Polecane posty

Gość hffj

grzyby na deszczu, polska narod k**ew ja pie**ole co za poj**y moze zaplacic za wydupczenie laski k**wa coraz wiecej niedorozwojow w polsce, a ch*j im w d**e ja jak chce zadupczyc to wchodze na neta czy ide do klubu wyrywam laske spotykam sie z nia 3-4 razy biore do lozka a pozniej dupcze na kazde sposoby ile tylko chce i kiedy tylko chce, poj**y czy nie lepiej tak a za kase ktora masz dac tej k**wie i innym k**wom wynajac mieszkanko bedize na imprezki i sex, nawet kumple ci zalatwia za darmo poj**ie... a sex z k**wa to tylko 10% satysfakcji wiec poj**ie zastanow sie 20 razy zanim wydasz kase

Gość hffj
wiesz co pojebie, szkoda mi Ciebie i to nawet nie wiesz jak bardzo ale sporobuje Ci pomoc... zaj**isty sex z dzi**a max 200 zł - a ja lubie codziennie a przynajmniej co 2 dni = 3000 - 6000 zl musialbym byc pojebany zeby placic twoje wyjscie do klubu minimum 200 (bez mniejszej kwoty fajnel laski nie wyrwiesz) + 100 zł x 4 spotkania bo co? zabierzesz ją do parku na piwo na mrozie? juz masz 600 zl i klopot z laska ktora moze byc "kochliwa" wiec tak: ja wyrywalem laski w klubie gdize wchodzilem za darmo, tak sa kluby gdzie sie placi i sa kluby gdzie sa wejscia darmowe wszedzie sa fajne laski, co wiecej nic nie zamawialem w klubach i wyrywalem za spotkania placicie po polowe - myslisz ze nie dziala, haha zajebista laska jesli facet jej mowi "kupic ci cos" juz mu daje minusa - powod chcec kupienia jej, wiec o coli mozesz ja wyrwac, tak robilem i bylo skutecznie + dzi**i takie, idziesz, ruchasz i wychodzisz i masz wszystko w dupie - oprocz jednego - za kazdym razem musisz kase zostawic a wiec sie ie oplaca "i kto tu jest debilem i naiwniakiem? jesli nie stac cie na dobra dziwke idz na tirowki, 50 za sex " chlopie jesli umiesz rozmawiac i masz jakikolwiek mozg to wyrwij laske i ja przelec i podupczysz chociaz porzadnie i za darmo, albo za pare groszy

Gość hffj
jednak to prawda jestem frajerem

Gość fhfhfh
zapomniales dodac podszywie... bo place za sex, wiec plac dalej pojebie, przypominam: grzyby na deszczu, polska narod k**ew ja pie**ole co za poj**y moze zaplacic za wydupczenie laski k**wa coraz wiecej niedorozwojow w polsce, a ch*j im w d**e ja jak chce zadupczyc to wchodze na neta czy ide do klubu wyrywam laske spotykam sie z nia 3-4 razy biore do lozka a pozniej dupcze na kazde sposoby ile tylko chce i kiedy tylko chce, poj**y czy nie lepiej tak a za kase ktora masz dac tej k**wie i innym k**wom wynajac mieszkanko bedize na imprezki i sex, nawet kumple ci zalatwia za darmo poj**ie... a sex z k**wa to tylko 10% satysfakcji wiec poj**ie zastanow sie 20 razy zanim wydasz kase