Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtegegg

moj biedny i nieszczesliwy byly

Polecane posty

Gość rtegegg

biedak rok po naszym rozstaniu -prosi o powrot -błaga, obiecuje -twierdzi ze sie zmienił -mowi ze jest strasznie samotny i opuszczony -twierdzi ze nieudacznik z niego i od kiedy sie rozstalismy nawet panny zadnej nie miał(eee chyba mam wspołczuc?) ;) w czasie naszego rocznego zwiazku -pił -ponizał -krzyczał -zdradził 2 razy -szantazowal -gdy cos nie szlo po jego mysli groził samobojstwem -a jak zerwalismy przesladował jakis czas niezle nie?

Gość bomba zegarowa...
a ty sie zastanawiasz czy aby go nie przyjąć z powrotem? :D

Gość rtegegg
oczywiscie ze nie pokazuje tylko bezczelnosc takich typow

Gość hie hieeeeeeeee
skąd ja to znam, mój jeszcze wyrwał sobie pannę i codziennie spacerował z nią pod moim domem hahahah, a w końcu centralnie przyszedł z nia do mnie na herbatkę - co za kretyn

Gość 8o87o87lui;;yf
o kurwa hahaha

Gość hie hieeeeeeeee
jak wychodziłam na zakupy to zawsze, zawsze przypadkiem go spotykałam, na spaerze też, kiedys otworzyłam lodówkę a on tam był hahah.

Gość rtegegg
i wyprosiłas ich z tej herbatki czy co? wogole ze ona sie na to zgodziła łazic po domu byłej swojego faceta:o

Gość rtegegg
dobrze ze juz mam go z glowy;( chociaz wciaz co jakis czas pisze do mnie tak mniej wiecej 2 azy w mc :o zazwyczaj ze idzie sie zabic itp od roku tak pisze a zyje psychole sa wsrod nas;/

Gość hie hieeeeeeeee
otworzyłam drzwi i byłam w takim szoku, że mnie zatkało. Powiedziałam że nie mam czasu, a on powiedział, że oni na spacer wyszli i przy okazji wpadli. Nie wiem kto tu jest większym kretynem-on, że z nia przyszedł, ona że się zgodziła czy ja że nie zepchnęłam ich ze schodów. Dzisiaj jak na to patzrę to śmiać mi się chce i cieszę się że nie jestem z takim kretynem.

Gość raritet delikatet ol bjorn
W żadnym wypadku nie pozwól mu wrócić, bo będzie robił to samo! Ten typ już tak ma!

Gość rtegegg
co za kretyn :o a on wszystko mial ok z głową?

Gość rtegegg
wiesz on moze scieme jej puscil ze macie dobre relacje ze chcesz ją poznac itp ale jego postawy nie rozumiem

Gość hie hieeeeeeeee
potem były jeszcze inne przeboje- np. zrobił mi awanturę że nie jestem o niego zazdrosna, że on ma dziewczynę a ja to olewam.

Gość rtegegg
no debil ewidentnie :o a co cie jego lachon juz miał obchodzic :o