Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Ależ dziś

Polecane posty

Gość 8o87o87lui;;yf
to poka cyycki :classic_cool:

ostatnio odbiegają całe szczeście od bonów i dają kasę :) najgorsze są właśnie te bony które trzeba wykrzystać w jednym max w dwóch sklepach :o

Gość 89mnm,
gratuluję premii,zdradź na co ją wydasz?Masz coś upatrzone ?

Dziewica jak to mówią czym chata bogata :D Czarny nicku gratuluję :P Pomarańczo dzięki, oczywiście na prezenty ,na paczkę dla jakiegoś dzieciaczka, a resztę to nie wiem pomyślę :P

Gość 89mnm,
ostra,masz dobre serduszko,pozdrawiam Cię i cieszę się z Twojego sukcesu,lubię jak ktoś jest szczęśliwy

Gość nie nie, to znaczy, że starczy
na buciki rozm 26 :classic_cool:

Ja też dziś kipię entuzjazmem:) Dostałam bony na całe... 180 zł:o Ale kazali podatek zapłacić w wysokości 30 zł:o

Dziewica z domów dziecka przed świętami. W ciągu roku mam pod opieką kilkoro dzieci z Międzylesia, jeżdżę do nich srednio dwa razy w tygodniu. Oblubienica to trochę kicha :O

No, ale ja na pół etatu jestem... A jak do nich jeździsz to w jakim celu? Tzn. bawisz się z nimi, opiekujesz, odrabiasz lekcje? Masz wykształcenie pedagogiczne?

Zaczęło się odkąd mój brat zachorował. Leżał w Międzylesiu 4 lata.. Patrzyłam na to wszystko i kiedyś sobie powiedziałam,że chciałabym kiedyś pomagać tam. Nie potrzebne są wtyki :) 6 lat temu poszłam do ordynatora onkologii i powiedziałam, że chciałabym przychodzić , bawic się z dzieciakami , pomagać na tyle na ile umiem. I chyba sprawdziłam się bo do tej pory tam jeżdżę.