Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochana22

Czy jestem puszysta?

Polecane posty

Hej mam taki problem, mam 158cm wzrostu i ważę ponad 60kg. Mam większy brzuszek, duże piersi, i resztę ciała normalną czy myślicie że jestem puszysta? proszę o szczere odpowiedzi

kochana zapamietaj jedno : puszysta to jest np. pianka na kawie a kobieta moze miec nadwagę albo byc gruba ( otyła)- pomijam mniej wyszukane formy językow:O

Gość Suszony brokuł
tucznik

Gość imć podszywacz
poka fote to sie okaze, waga nie jest wyznacznikiem :classic_cool:

Gość ew3ewewedw
jesli jestes drobnokoścista to możesz miec za dużo kg, jesli jesteś grubokoścista to pewnie jest ok

Gość ehhhhhe
ty nie jestes czasem lekko otyła sympatyczny grubasku?

Gość obłuda i zakłamanie
jesteś puszysta , ja mam 172 i ważę 55 a i tak uważam że tłuszczyk mi wyłazi w nie których miejscach... i tak jest

Gość oblubienica, ale
ty głupia jesteś :D

Gość parróva
To zalezy od twojej budowy. Znam np. 2 laski, obie mają 175 cm wzrostu i 70 kilo wagi, jedna jest dosć szczupła, taka w sam raz, druga jest przysadzista, tłustawa. Chuda to ty raczej nie jestes, nie jesteś tez jakimś tłustym monstrum, taka bym powiedziała - troche przy kosci

Gość ew3ewewedw
do tej powyżej co wazy 50 coś - i co czujesz się dowartościowana? mozna mieć niedowage i brzuch i boczki, przykładem jest moja jedna siostra która nie ma tendencji do tycia, ale w ogóle się nie rusza i wpierdziela codziennie czekolade, ma niedowage a ciało flaczek, jak sie rozbierze to brzuch jej wisi moja druga siostra ma według bmi nadwage, ale jest bardzo aktywna fizycznie, jest raczej grubej kości i ona może bez obaw rozebrac się na plazy

Gość mysle, ze jestes
sama mam 168 i waze 60 kg i czuje ze musze schudnac

Gość ehhhhhe
pomylilas kolejnosc 172kg 55 wzr.znam cie warchlaku

Gość oblubienica, ale
głupia jesteś, bo od dawien dawna mówi się, że osoby grubsze są puszyste :D twoja znajomość czy nieznajomość słów nie ma tu nic do rzeczy :D

od dawna... jasne, od czasu kiedy to poprawnosc polityczna nie pozwala nazywac rzeczy dosadnie i po imieniu... grubas jest grubasem i zadna inna nawa tego nie zmieni a Oblubienica ma racje

Owszem - mówi się tez poszłem, proszę panią, ślizgo, dwutysięczny dziesiąty, tu pisze, dokładnie zamiast owszem... Co nie znaczy, że tak się mówić powinno. Puszysty to może być królik:o

Gość nie kazdy facet chce byc ojcem
jesteś gruba:O przykro mi:O i masz "wiekszy brzuszek" jestes w ciazy?:P zalosna jestes

Gość oblubienica, ale
ty napradę jesteś głupia :D gdzie w wyrazie "puszysty" widzisz błąd językowy? Nie kompromituj się już :D

Gość a ja ci coś opowiem
według wskaznika BMI masz jak najbadziej prawidłową wagę. A brzuszka możesz sie pozbyć torszke ćwicząć :D

Gość nie kazdy facet chce byc ojcem
puszysty to moze byc królik, kot, świnka morska, pianka na kawie a nie człowiek do choelry! człowiek jest gruby, ma nadwage jest otyły a nie puszysty. to puszysty wymysliły grube baby by sie ludziom ich paksudny niezdrowy tłuszcz kojarzyłz czyms miłym pewnie sama jestes gruba co?:P

Gość oblubienica, ale
dobra, nara Nie mam czasu na gadki z głąbami :D możesz się zacząć podszywać :D

Jest wiele rodzajów błędów językowych, o czym ty nie wiesz i nigdy się nie dowiesz. Co do kompromitowania się - cóż, wiedza nie jest kompromitująca, chyba że w twoim świecie jest inaczej:) Tyle o tym🖐️

Gość oblubienica, ale
nie jestem gruba, ale nie mam też problemu z tym, że grubsi ludzie mówią, że są puszyści albo jak ktoś o nich taki mówi :D macie problemy z dupy :D hej

Gość taksie robi
w sam raz jak dla mnie 🌼

Gość avalansz
zaloze sie ze wszystkie tu piszace sa grube oblesne,smierdza potem i przetdem chuja maja do roboty i tworza te nedzne wypociny z braku innych zajec i namiastki nawet faceta ale swoja frystracje mozecie zniwelowac dajac przetopic sie na tluszcz