Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cini minis.

zerwanie umowy - era - proszę o pomoc.!

Polecane posty

witajcie! a więc, chodzi o to, że w czerwcu (nie wiem którego dokładnie) miną trzy lata, jak podpisałam z erą umowę. wybrałam sobie telefon za złotówkę w mixie - abonament 50 zł. chodzi o to, że strasznie wkurza mnie ta sieć. jakiś czas temu mój tata wysłał im wypowiedzenie... niestety pomylił się, bo zamiast wysłać je za internet, wysłał za mój telefon. ALE wyraźnie było uwzględnione, że rozwiązuje ją równo z dniem w którym się kończy. to było jakoś niecały rok temu. ok, no ale cóż telefon wyłączyli, nie mogłam ani dzwonić ja, ani nikt do mnie ... rachunki przychodziły nadal, były opłacane, telefon 'cichy'. dzwoniliśmy pytaliśmy się. faxowaliśmy po kilka razy dowodły wpłaty, aż w końcu po ponad 3 miesiącach okazało się CO JEST GRANE ( tata nie był świadom tego, że popełnił błąd). wkurzyliśmy się niemiłosiernie. no ale ok, może się zdażyć. jakiś czas temu. opłacałam wszystko zgodnie z terminem, któregoś dnia, sprawdzam stan konta ... coś ok. 30 zł. dzwonie do kogoś 'połączenia wychodzące zostały zablokowane' - are you fucking kidding me?;o - myślałam, że jak stoję tak roz.ebie ten telofon o ścianę. powiedzcie mi, do końca umowy zostało mi te 6 miesięcy, ale normalnie telepie mnie jak mam gdzieś zadzwonić. niby mam wybrane kilka nr do których dzwonię tanio, ale że tak powiem g.wno.;/chcę więc zerwać umowę. ile moze mnie to kosztować, tak mniej więcej ?

Gość 7894589039034934
w umowie masz ile kosztuje zerwanie

Gość 7894589039034934
bo jak podpisałas umowe to mas ztam napisana kwote ile zaplacisz gdy zerwiesz. ja w orange mam chyba 600zł

Gość 7894589039034934
mozliwe ze sie zmiejsza- u mnie na dizen dobry jest ok 600zł w pleju koleznaka za znerwnaie internetu zplaciła 300zł