Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkoplopa

czy istnieja ladne buty trekkingowe dla kobiet?

Polecane posty

Gość jkoplopa

juz odpadam, we wszystkich butach mi zimno, teraz robia takie, ze nie idzie zima wytrzymac, a na dodatek ja czetso choruje, wiec chwila moment zimne stopy i choruje. chyba jedyna nadzieja w butach trekkingowych, ale no wszytskie s atakie meskie. w czym Wy chodzicie?

Gość merry xmas xmas merry
ja mam trekingowe i sa OK, fajnie wygladaja z dzinsami i cieplutkie sa :D

Gość romannia
Ja chodzę w ocieplanych kozaczkach. Są ładne i bardzo kobiece. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym łazić w trekkingowych :P Są paskudne...

Gość jkoplopa
ocieplane nieocieplane jeden pies, bo jak maja noska podeszwe, to syry marzna. a teraz wiekszosc praktycznie nie ma podeszwy:O

Gość romannia
Mi jakoś nogi nie marzną... Już buty Emu moim zdaniem wyglądają 100 razy lepiej niż trekkingowe

Gość Ewaldi
czy chcecie powiedzieć, że przez ocieplenie klimatu szefcy przestali szyć ciepłe buty dla kobiet ? jeżeli ten link prawidłowo się wklei to zobaczcie buty Anny Czartoryskiej (z futerkiem) , uważam że są OK i chyba zadna kobieta się nie powstydzi ale nie wyobrażam sobie, że do takich butów założysz leginsy http://zyciegwiazd.onet.pl/239572,6,zimowe-buty-znanych-polek,fotonews_detail.html

Gość ja tez szukałam
jagby nie mogli zwykłych kpozaczkow ocieplic i wykonac z np.geotex czy symatexu :(sama bym takie kupiła

Gość dzieci dziela sie na
ja tam chodze w ocieplanych kozakach i nie jest mi zimno. dla porownania czasem zakladam buty trekkingowe (jak jest straszna chlapa, ze nie da sie na obcasach) i jest mi porownywalnie cieplo. nie wiem o co Ci chodzi. Kup buty ocieplane, dokup grube ocieplane wkladki (izoluja od zimna przenikającego z podloza) i bedzie gites. mi marzna tylko wtedy, jak przemokna i chodze tak caly dzien, ale to sie zdarza gora 3 razy w roku.

Sory, ale góry to nie wybieg, nie ważne czy masz buty różowe w kropki czy czerwone z kokardką. One mają chronić stopę i kostkę. Byłem pół roku temu na Rysach to byłem w szoku jak wiele ludzi idzie tam jakby zdobywali górkę w parku. Adidaski, halówki kto widział tak chodzić po Tatrach? Ja polecam zakupić dobre obuwie trekkingowe i nie patrzeć na wygląd, chociaż można znaleźć też fajny design butów chociażby na bates.pl, gdzie mają bardzo dobre buty.

Gość vitalianka
trekkingowe raczej nie są eleganckie,normalne sportowe buty...niewiele różnią się od męskich.

Gość OlkaSa
Oczywiście :) W sieci jest naprawdę bardzo duży wybór jeśli chodzi buty dla kobiet, nawet trekkingowe :) Ja swoje kupiłam tutaj: http://www.filippo.pl/buty_trekkingowe_damskie.html i już na nie jednym "spacerze" po górach byłam :) Bąbli nie ma, spuchniętych stóp też, a więc zakup trafiony :)

Gość gość
Dla mnie buty trekkingowe mają być przede wszystkim funkcjonalne i wygodne, a "ładność" jest na samym końcu. Zresztą wszystkie buty trekkingowe wyglądają raczej podobnie, więc jakiegoś ostatniego krzyku mody nie znajdziesz. Od siebie mogę polecić buty firmy Magnum dostępne na stronie bron.pl, bardzo wysoka jakosć

Gość gość
Bardzo wygodne są Meindl air revolution, jeśli ktoś potrzebuje dobrego wygodnego i pewnego buta w góry to polecam. Swoje zamawiałam online na https://sportmix.pl/meindl/buty/air-revolution/. Wszystko się zgadza, but nowy w idealnym stanie bez jakiś wad produkcyjnych.