Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katowiczanka^^^^

Dziewczyny mam wielką ogromną prośbe do Was

Polecane posty

Gość Katowiczanka^^^^

Hejo :) mam prośbe do Was..dostałam od chłopaka piękną suknie na Sylwestra :) ale jest jeden problem :( ledwo idzie zamek zapiąć :P Macie jakąś dobrą w miare tanią i sprawdzoną diete by schudnąć do Sylwka ? Pomóżcie mi proszę :) Pozdrawiam

Gość Katowiczanka^^^^
Dziewczyny no podajcie mi jakąś fajna sprawdzoną diete bo to naprawde jest dla mnie ważne

Gość mniej zrec
tania sprawdzona przez co mądrzejsze osoby

Gość Katowiczanka^^^^
No juz jem mniej, ale czy to wystarczy ? Boczki mam dość grube, natomiast sam brzuch nie jest zły tylko te cholerne boczki :(

Gość merry xmas xmas merry
Dukan plus cwiczenia na brzuch

Gość ehhhhhe
wypruznij sie

Gość mniej zrec
no i pocwicz troche:O pare skłonów, pare brzuszków ..

Gość Katowiczanka^^^^
Ćwiczę ;) mój chłopak ma abswingera do brzuszków więc z niego korzystam. Ale martwie się że te "boczki" cholerne mi nie zejdą że będe je mieć :(

Gość Aulka fikulka
Można mówić wszystko, ale ZERO CYCKA DYSKWALIFIKUJE!

Gość Nen omen
Po prostu pójdź BEZ sukienki :-)) Mały wybije mu zęby!

ja jem tylko do18 a potem juz ani kesa.to w polaczeniu z niejedzeniem slodyczy daje efekt schudniecia.nie martw sie.

Gość ehhhhhe
odpusc se sylwesta i idz do miesneg

aha nie sl;odz tez herbaty i kawy jezeli pijesz je,i zamiast slodkich napojow pij duzo wody niegazowanej.

Gość Nen omen
Debilne. A potem jak organizm po 14 godzinach coś "dostanie" od razu wszystko wrzuca jako zapas na "czarną godzinę" w uda i w pośladki. Hahaha

Gość raritet delikatet ol bjorn NFF
Mało jeść!

Gość Katowiczanka^^^^
-Villemka- kawy nie pije bo nie lubie, a herbaty nie słodze bo nie lubie slodkiej ostatni posiłek jeść o 18 ? ja to zawsze lubię coś przekąsić przed spaniem :) no ale jak trzeba to trzeba :) Nen omen taa bez sukienki pójść :D to chyba by się każdy przestraszył tych moich "boczków" :D

Gość Katowiczanka^^^^
otulona_snem A to te boczki mi zejdą ? Brzuch też ? Jak byś mogła to napisz mi co jeśc a co nie :) Z góry dziękuje :*

ja jako osoba na wozku inwalidzkim nie mam jak cwiczyc.wierz mi otulona snem ze to co polecam autorce daje rezultaty.

Gość Katowiczanka^^^^
otulona_snem Szukam na necie tej diety Dukana i nic konkretnego tam nie pisze. Nie znalazłam też co powinnam jeść a co odstawić na bok.

to przykre ze tak sie traktuje takich jak ja.jak idiotow,,bo co tam taka kaleka moze wiedziec hehehe,,naprawde wyprobowalam i schudlam szczeze mowiac nie wiem ile ale czuje sie duzo lzejsza.nie wiem co jej radzisz i czy to da rezultat oby...

Gość Katowiczanka^^^^
otulona_snem napisz mi na poczatek swoj jadlospis,wiek i styl zycia( praca studia), wtedy sie odniose, i nie dziekuj,nic tutaj takiego nie robie bys miala mi dziekowac czytam pisz No więc tak. Mam 18 lat. W tygodniu siedzę cały czas w domu, w weekendy chodze do szkoły co 2 tygodnie. Mój jadłospis to : piersi z kurczaka (jem prawie codziennie) ryż, makaron, chleb, pomidory :P, jabłka, banany :) Ja jem praktycznie to samo co mój chłopak bo mieszkam z nim a on ma diete na masę i zawsze kosztuje co on tam nagotuje :) Wczoraj np jadłam kurczaka i żurek :)

Gość Katowiczanka^^^^
Sniadania sobie często odpuszczam, nie jem śniadań. Na obiad to zawsze kurczak lub ryba, zawsze jakies ciekawe przepisy na necie mój znajduje a potem gotuje. Potem po obiedzie zawsze coś słodkiego jem :P jakiś batonik czy chipsy i zawsze mówię że dziś ostatni raz jem słodycze :P ale teraz to już na serio muszę przestać jeść by się wcisnąć w tą suknie :) nie chcę sprawić przykrości mojemu chłopakowi :) wykosztował sie chłopak a tu ja w nią nie wejdę jeszcze :( potem co jakiś czas jakąś bułke z wędlinką sobie zjem lub z nutella :D A i pije gorzką herbatke, czasami sok marchewkowy

Gość Katowiczanka^^^^
A to do tej zmiksowanej maślanki i bananów mam dodać pomidora lub kawałek wędlinki ? Jak to smakuje ? :P

masz racje otulona snem!sniadanie podstawa!zreszta ja jadam tez posilki bardzo regularnie i nieduze.kazdy posilek o tej samej porze a to tez sprawia ze sie chudnie!

Gość Katowiczanka^^^^
Jogurt ma dużo węglowodanów :P można go jeść jak sie jest na diecie ? :P

Gość Katowiczanka^^^^
Czegoś tu nie rozumiem... Jak mam schudnąć jedząć śmietane ? :P Sorry jeśli działam Ci już na nerwy ale chcę wiedzieć że jedząc to napewno schudnę a nie przybiore na wadze :)

Nie wiem czy jakoś pomogę ale do Sylwestra naprawdę już mało czasu zostało jeśli chodzi o dietkę. Ja bym proponowała dietę 10 dniową plus skakanka. 100 skoków ranem i 100 wieczorem. Ja tak schudłam w 2 tygodnie 6 kg

Gość Katowiczanka^^^^
ladyzgaga Ale jaka dietka :) Podaj szczegóły