Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrher

jebane kanary !!!!!

Polecane posty

Gość wrher

pół roku jeździłam bez biletu a teraz złapali mnie dwa razy w ciagu 4 tygodni !!! a jak wy sobie radzicie z kanarami??? przyjmujecie mandat bez słowa czy jakoś udaje sie wam uniknac ??

Gość spierdalajcie pasozyty
jak wam koorwa nie pasi autobus to sobie kupcie auto albo zapierrdalajcie rowerem tepe chooje :O koorwa mendy spoleczne mysla ze koorwa wszyscy dla nich beda yebac :O

Gość odezwal sie jeden frajer z dru
gim.Osoba powyzej ma racje-nie podoba sie,ze trzeba bilet kupic,jak sie chce skorzystac ze srodkow komunikacji miejskiej,to zapierdalac rowerem,na butach albo w hulajnoge zainwestowac.Mysli cwaniaczek,ze taki sprytny,bo biletu nie kupil i wszystkich wykiwal.Zalosni jestescie:O za bilet do kina,zakupy albo wejscie na dyskoteke tez pewnie nie placisz,bo kto ci podskoczy,co?debil jestes autorze do kwadratu i tyle🖐️

Gość pierdut pierdut
jebac kanarow smierdzących ten jaki gach :D z tym ze kanar sie nie kuliwykonuje tel na policje i sa oni w moment a za zatrzymaniue autobusu takiemu grozi mandacior wypasisty :P

Gość riubh6uioeh
fakt faktem powinno sie bilety kupowac, ae czasem potrafia sie dop.ier.dolic o byle co np. legitymacja (kurna codziennie nie nosze bo w koncu zgubie, to nic ze juz x razy pokazywalam na tej linii- musi byc zeby przejechac ta zlotowke taniej), pies nie ma kaganca (tjaa szkoda tylko ze to jakis pudel i babina go trzyma na rekach :D). Ogolnie najwiecej wyzywaja sie na malolatach, studentach itd. Jak sie wpiep.rzy do autobusu 10 dresikow to nawet o bilety nie pytaja 🖐️ (jest to akurat uzasadnione, gdyz zarabiaja tylko na splaconych grzywnach)

Gość riubh6uioeh
albo do.p.ierd.ala.nie sie o ty, ze bilet NIECZYTELNY (tzn numer linii, godzina). Czy to moja kurna wina ze ten kto odpowiada za stan techniczny kasownikow (jest w ogole taka osoba?) sie opi.erd.ala?!

Gość adkfhdkjshf
kurna codziennie nie nosze bo w koncu zgubie A co to za argument? Masz legitymację i twoim obowiązkiem jest ją nosić. To teraz powiedzmy kierowcom, żeby nie nosili prawa jazdy, bo mogą zgubić. W końcu jak jeżdżą samochodami to na pewno prawo jazdy posiadają itd.

Gość zdziwiony...
nie rozumiesz gamoniu ze jak ty nie kupisz to ja bede musial doplacac bo mza to kasa miasta a ja wcale nie chce fiucie

Gość to ze nie pokażecie
dokumentów kanarowi nic nie znaczy. pamiętajcie, ze moze isę zdarzyć ze razem z kanarem będzie jechała policja:D bo ma takie prawo i ma to wejśc już niedługo:p wtedy wykręty o nieposiadaniu dokumentów będiecie sobie mogli w buty wsadzic:D

Gość jak sie nie podoba kupowanie
biletów to wypad na napęd dwunożny :classic_cool: Ida do sklepu tez kradniesz towar lub usługi nie płacąc za to?? :D

Gość gittowar888666
maz siostry mojego faceta jest kanarem i zawsze mam jakis stary bilet przy sobie hehe wiec juz z rok nie kupywałam;p

Gość życzę ci
żeby ktoś cię złapał, bo nie mam ochoty za ciebie płacić

Gość do broniących kanarow
to wy jestescie jacys posrani. mało mi podatków z pensi obcinają? nakradną sie swinie w rzadzie i nawet publicznego transportu za darmo nie zapewnia. zwolnic kanarow i z ich pensji juz ile kasy będzie!!!

Gość nie mam zamiaru
płacić za takich pieprzonych gnoi jak wy. Cwaniaki, jeden z drugim myślą że wszystko za darmo dla nich. Jeszcze mleko pod nosem macie. Nie ma nic za darmo. Za wszystko trzeba płacić. A kanarów powinno być jeszcze więcej. Wg mnie w każdym autobusie, tramwaju powinien być taki kanar na etacie. Właśnie dlatego, że pełno takiego ścierwa jak wy.

Akurat tak się składa, że od kilkunastu dni kanary mają większe prawa i MAJĄ prawo zatrzymać!

MAJA PRAWO TO FAKT.. ALE TRAFIA NA MNIE TO ICH POSKŁADAM MENELI CHAMOWATYCH !!

Gość JEBAĆ RENOME
Pozdrawia mieszkanka Gdańska

Lecho weź spyerdalaj niedorobiony napinaczu netowy. Znalazł się kiurwa wielki chojrak co to na forum idiotki na seks szuka i próbuje się tu napinać. :o rzyg!

Gość gość
ebać kanaryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i was wszystkich którzy piszą kup bilet ,,za co mam płacić co dzień jestem okradany w tym ebanym państwie więc yebać was

Gość gość
Nie mam tekiego problemu.Kupuję migawke na wszystkie trasy i nie muszę obawiać się kontrolerów! Takich pasożytów jak ty powinni karać Sądownie i wsadzać do pierdla.Ja emerytka i płacę, a tobie się nie chce?! Liczysz na drapane i jeszcze ubliżasz śmierdzielu j****y!!!!😡

Gość tlaloc
Stary post ale dodam swoje 3gr: może nie wiecie ale te p... kanary mają umowę z policją. Policjant po służbie winien też kupić bilet ale zgodnie z cichą umową z kanarami okazują tylko tzw blachę i nic nie płacą. W zamian za to jak kanary piją po pracy piwo lub inny alkohol w miejscu publicznym to przy kontroli ze strony policji też pokazują swoją blachę i piją spokojnie dalej (sam uczestniczyłem w takiej kontroli za picie piwa pod chmurką, pies przyszedł obejrzał blachę kanara i podziękował). Dodatkowo dodam, że w niektórych miastach w tym i w Polsce NIEMA BILETÓW w komunikacji miejskiej (jest za free) w końcu na coś idzie ten z****** haracz (podatek). Jak widać można i w Polsce (jak się chce, ale po co?). Płaćmy więc kary i kupujmy bilety aby ktoś dostał premię roczną w wysokości przeciętnej rocznej pensyjki Kowalskiego(GW)!