Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka7777777

SYLVIE 20 A SEKS Z GUMKĄ

Polecane posty

Gość majka7777777

LEKARZ PRZEPISAŁ MI TE TABLETKI ANTY, WYCZYTAŁAM JUŻ DUŻO KRYTYKI NA TEMAT TYCH TABLETEK CZY ZAŻYWAJĄC JE, WARTO ZABEZPIECZAĆ SIĘ TEŻ GUMKĄ?

Gość hihihihihihihihi
Ja biorę tabletki anty o 7 lat i mam się świetnie, grunt, to dobrze je dobrać. Po drugie, jeśli zamierzasz bzykać się ze świeżyzną, to lepiej użyj także gumki, choroby weneryczne nie biorą się z księżyca. Jeśli zaś masz stałego partnera, to gumka jest całkowicie zbędna.

Gość hihihihihihihihi
skoro tylko z miłością, to tabsy wystarczą, mi jakoś się nie wpadło przez tyle lat, więc luzik.

Gość majka7777777
to moje pierwsze tabsy anty - więc pojęcia nie mam, czy są dobrze dobrane, przypuszczam, że tak na oko noo ee i to będzie pierwszy seks, a raczej wpadki nie przewiduję ;D faceta mam od prawie 1,5 roku i od tylu tez jest grzeczny, wiec hellou ;p chyba ta gumka dalaby mi poczucie, ze jest wieksze zabezpieczenie ^^

Pozatym tabl.antykoncepcyjne są po to,żeby własnieowej gumki nie używaćczyż nie??równie dobrze mogłabyś zrezygnować z tabletek i stosowac jedynie prezerwatywę wyjdzie na to samo..chyba że pęknie wtedy nie wyjdzie..

To mnie rozbawiło: "wyjdzie na to samo..chyba że pęknie wtedy nie wyjdzie.." :D

Gość majka7777777
bo uważam, że gumki nie są skuteczne ;) no heej... mam 18scie lat, koncze LO, mnostwo planow na zycie i nie chce, by jakiś mały numerek mi to wszystko przekreślił

Majka Nie bój sie, ze przy tabl. zajdziesz w ciąże. Jeśli bedziesz regularnie brała tabl. anty, nie beziesz zapominala o godzinie to praktycznie nie ma mozliwosci zajscia w ciaze... Jesli sie nadal boisz to przy pierwszym opakowaniu zabeczajcie sie dodatkowo gunka, przy kolejnym nie ma juz potrzeby... Ja juz jestem doświadczona w braniu tabsow to wiem co mowie, bo przez prawie 5 lat nie zaszlam w ciaze, a niczym innym sie nie zabezpieczalam. Także albo bierzesz anty, albo tylko uzywaj gumek...

Gość majka7777777
a ja się wkurzam :/ wzięłam 5 tabletek wczoraj był u mnie chłopak, a ja taka jakby... nieobecna mówił, że niepotrzebnie przeczytałam w ulotce te skutki uboczne, bo teraz wszystko na anty zwalam ale to naprawdę nie jest normalne :/ - ciągle chodzę głodna, nawet gdy się najem do syta :/ wcześniej nie było o tym mowy - chce mi się non stop spać :/ godz. 17 a ja kima :/ zazwyczaj to po północy (tak tak, przy rannym wstawaniu) - włosy mi się zaczęły mega elektryzować (a wciąż ten sam szampon i szczotka) - mam wrażenie, że wciąż chce mi się płakać ;/ choćby z powodu, że chłopak już sobie jedzie, a wiem, że za 2 dni znów go zobacze - no i libido :/ zawsze w czasie miesiączki miałam strasznie wielką ochotę, a teraz? - to nawet minimalnej nie ma :/ po prostu nie chcę i tyle, nie sprawia mi to frajdy ;/ - wszystko mnie denerwuje :/ nawet głupi dotyk, o wszystko się wkurzam i wgl ;/

Na własnej skórze przekonałaś się, że tabletki (jak są źle dobrane) to nie są takie cudowne. Może minie, może nie. Denerwuję mnie tylko to, że tak musimy się męczyć..

Gość majka7777777
podejrzewam, że wybrane w ciemno - od tak przepisane :/ aż mi mdło :/ i ten cholerny ból głowy

Mi bóle głowy dopiero teraz odpuszczają, a nie biorę tabletek trzeci miesiąc. Ponad pół roku męczenia się i w imię czego, jak seks mógł dla mnie nie istnieć. Nigdy więcej się na to nie zdecyduję, chyba, że zrobię najpierw wszystkie badania, żeby mieć dobrze dobrane. Ale na razie mam taki uraz, że nawet o tym nie myślę.

Gość majka7777777
octavia ale brałas sylvIE20? ja poczułam się lepiej - jak ręką odjął (zawsze, gdy bolała mnie głowa i nie wzięłam tabletki, to rozchorowywałam się, tym razem z dnia na dzień przeszło) za to mam 8 dzień okresu, gdzie normalnie powinien już się kończyć, a on jest w zaawansowanym stopniu :/

Gość majka7777777
dziś wezmę 9 tabletkę i na dzień dzisiejszy u mnie jest ok