Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek bjuti

DZIEWCZYNY Z DUZYM NOSEM SA.....................

Polecane posty

Gość kwiatuszek bjuti

brzydkie :D te wielkie dziury w nochalu fuuuuuuuuuuj, mam znajoma ktora ma chuda morde i wielki garbaty nos, jak zwiaze wlosy w kucyk wyglada jak szczur buhahAHAHA

Gość Duch 555
a mi sie właśnie takie podobają xd to chyba jakis fetysz :P

tez mam beznadziejny nos ale.... nie mamy wplywu na takie rzeczy wiec nie powinno sie z tego drwic

Gość oj oj chyyyba
ty masz jakies kompleksy:D albo jakas panna z wiekszym nosem odebrała ci faceta:D jestem facetem,nie podlotkiem, bo juz 29-letnim, i powiem ci droga moja,ze nos jesli jest dłuzszy czy wiekszy nie szpeci tak jak tusza czy nieciekawa twarz z tapetą. Jesli dziewczyna ma figurę, ładna skóre,cere, piekne oczy i włosy, to mały mankament zwiazany z nosem jest niczym.

Gość kwiatuszek bjuti
oczywiście, lekko zadarty piekny nosek, gdybym byla facetem to brzydziła bym się pocałować takiego szczura jak moja znajoma :O bleee jak ma takie wielkie dziury to pewnie wielkie baby z nosa wyciąga i wpierdala na podwieczorek

Gość PINCESKA
tez mam garbaty nos po zlamaniu i ludzie nie zwracaja na to uwagi moze dlatego ze nie jest strasznie widoczny ale szpeci mnie tez jak zwiaze wlosy w kucyk to widac ale nie placze przez niego moj mezczyzna go uwielbia :)

Gość ja mam duży nochal
i powodzenie mam pewnie większe niż TY :P

Gość PINCESKA
popieram pana wyżej :D ja tak mam i nie narzekam :D mam powodzenie :) mimo tego ze nosek jak by nie bylo jest widoczny :D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
ja mam długi trochę garbaty ale na powodzenie paszteciaro nie narzekam ..dobrze mi sie wiedzie , pewnie jesteś zakompleksiona i masz tak zadarty , że Ci widać włosy z nosa :D:D :D

Gość kwiatuszek bjuti
i tak laski z wielkim nosem zawsez beda dla mnie obleśne :D

a inni maja odstajace uszy, krzywe zęby czy małe tzytzki, i co? i nic, bo kazdy jest inny i to sprawia,ze na swiecie istnieje różnorodnosc:classic_cool:

jak ma klupe jak klamkie od zakrystii to fakt brzydko to wygląda ale jak szczupła to i tak do dymania sie nada , tłuścioch małym króciaczkiem jak świnka peegy noskiem nie

Gość oj oj chyyyba
kwiatuszek bjuti i tak laski z wielkim nosem zawsez beda dla mnie obleśne dziecino, wracaj do lekcji, nie znasz sie na kobietach, ani tymbardziej na tym, jaka powinna byc prawdziwie pociagajaca kobieta. z pewnoscia nos nie jest tego wyznacznikiem.

O nie, świadomość, że jestem dla Ciebie obleśna jest dla mnie straszna. Chyba się powieszę... :D Wiesz informowanie o takich rzeczach raczej kiepsko świadczy o Twoim poczuciu własnej wartości. Ciekawe czy miałabyś odwagę komukolwiek powiedzieć to prosto w twarz

Gość ja mam duży nochal
PINCESKA - jeśli to do minie było to ja pani :) autorko tak wpierdala...my baby aż nam się uszy trzęsą :/ nie uczył CIę nikt że nie mierzy się swoją miarą ? :P

Gość brummmmm
Ja mam duży nos a powodzenie mam naprawdę duże, bo poza nim nie mam żadnych mankamentów, jestem atrakcyjną i zadbaną dziewczyną. A ponoć duży nos świadczy o dużej inteligencji. Ja zrobiłam z niego atut, pasuje do mojej twarzy.

Gość ej bjuti sruti tuturuti!
dziewczyno, a jesli bedziesz miała wypadek( czego ci nie zycze, ale przykłąd podaje) to co? jesli twoj nos ulegnie zniekształceniu? co zrobisz? tez bedziesz sama dla siebie obleśna?

autorka ma racje kurwaaaaa duze nosy sa okropne, a wy dalej sobie tlumaczcie z3e jetsecie piekne

Gość kijemtego
A nosy rosną przez cale życie, nie zgadzam się z tym, że kobieta z dużym nosem musi być brzydka, ale dzięki Ci Boże, że mam mały nosek :D

Gość ej bjuti sruti tuturuti!
tak, a wy gadajcie dalej ,ze małe noski macie piekne i proporcjonalne, mam znajoma która ma mały nos i wyglada jak swinia pigi, fuj! nos powinien byc proporcjonalny- jak ktos ma pociagła twarz- dłuższy, jak ktos ma okrągła- mniejszy! to fizjologia, kretynki! Jak tu powiedział facet wczesniej- zajmijcie sie swoimi grubymi spasionymi dupami, bo to dopiero wyglada nieestetycznie!

A gdzie ja piszę, że piękna jestem? Do bycia taką daleko mi ;) Po prostu śmieszy mnie anonimowe wyrażanie swoich opinii jak to bardzo coś komuś się nie podoba w czyimś wyglądzie. A w realu najmniejszym słówkiem bałaby się pokazać swoje prawdziwe poglądy

Gość ol bjorn delikatet raritet
Najlepiej jak kobieta i mężczyzna są takiego samego wzrostu albo kobieta niższa minimum o głowę. To najlepiej wyglda.

Gość a ja mam wszystkie
te wady które wymieniła katharsis i wiecie co? wiekszosc ludzi uwaza mnie za atrakcyjna osobe. no moze nie jaks niewiadomo jak ale zawsze. w zamian mam ładna figurę i cos czego autorka na pewno nie ma- dystans do siebie i innych oraz poczucie humoru, które sprawia, że ludzie mnie zwyczajnie lubią :) pozdrawiam wszystkich z dużymi nosami :)

Gość PINCESKA
JA MAM DUZY NOCHAL- nie to bylo do tego pana ,, oj oj chyba'' :) podobaja mu sie dziewczyny z wiekszymi noskami i to jest cudowne ze facet nie patrzy na kobiece kompleksy no urwa jak moza.. nie dosc ze ja czuje sie czasem nie swobodnie a moj facet jeszcze by mnie pograzal bylo by mi przykro:) moj facet zawsze podtrzymuje mnie na duchu i podobam mu sie zawsze i wszedzie :)

haha, a ja mam nos, ktory moj chlopak nazywa ,,aborygenskim nosem":) nie jest jakis wielki ale jest w ksztalcie kulki:D mialam kiedys kompleksy na jego punkcie, ale moj chlopak z niewiadomej przyczyny uwielbia moj nos. dlatego nos przestal byc moim kompleksem, ale codziennie odnajduje w sobie nowe niedoskonalosci:(

Gość 7852
mocny nick -- bjuti :D

Gość im not a perfect person
a najlepszą odpowiedzią na jakieś docinki w tym kierunku jest: MÓJ NOS RÓSŁ Z GŁOWY, A TWÓJ ZE SRAKI I NIE TAKI! :)