Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdjęciówka

100 zdjęć za 15 zł -> przesyłka gratis

Polecane posty

Gość ja juz zamowiłam
Zobaczymy jak przyjdą wzięłam 3 kupony :)

Gość zdjęciówka
Rejestrujesz się na stronie PHOTOBOX.PL (firma zajmująca się zdjęciami i produktami tego typu). Tam wrzucasz zdjęcia które chcesz wywołać i wpisujesz kod który dostaniesz jak kupisz bon. :) I wywołują ci zdjęcia oraz dostarczają za free :)

Gość zdjęciówka
Ja z tego serwisu korzystam już jakiś czas i nigdy nie było żadnej lipy :D Manicure, masaże, fotoksiążki i inne wszystko dużo taniej :) Teraz mam ochotę na jakiś wyjazd :D może mężowi zrobię prezent świąteczny i wyskoczymy sobie gdzies (widziałam kilka ofert tego typu na tym serwisie) Muszę tylko poczytać jak to się odbywa bo tu kwoty nie są małe ale zawsze oszędza się 50% a nawet więcej :) Moje znajome też korzystają z tego serwisu i są zadowolone :) tam można znaleźć coś dla siebie :D UWAGA WCIĄGA.

Gość zdjęciówka
do "ja juz zamowiłam" Ja wzięłam 1 - chociaż zastanawiam się czy jeszcze 1 nie dokupić bo wywołałabym w końcu ślubne zdjęcia ;) już 2 lata leżą i czekają... Teraz chce powywoływać zdjęcia córki dla babć na święta :) więc ta okazja jest dla mnie idealna!

Gość ja juz zamowiłam
zdjeciowka ja zamowilam 3 bo musze wywolac zdjecia z wakacji i chce zalegle jeszcze jakies powywolywac :) Poza tym te kupony sa wazne 3 miesiace wiec na pewno 1 bedzie wykorzystany na zdjecia sylwestrowe bo zapowiada sie super wyjazd :) Ja z tej stronki kupilam 2 rzeczy i tez jakos nie natrafilam zeby bylo cos nie tak. A nad fotoksiazka sie zastanawialam, bo jakis czas temu byla w ofercie ale tam bylo malo zdjec do wrzucenia jak dla mnie. :) I tez uwazam ze ta stronka wciaga ale szkoda nie wykorzystac takich ofert.

Gość zdjęciówka
do "ja juz zamowiłam" Ja zamówiłam fotoksiążkę z wakacyjnymi zdjęciami bo były to nasze 1 wakacje we 3 :) i chciałam mieć pamiątkę. Fotoksiążkę mam też ze świąt bożego narodzenia z tamtego roku ale to juz z innej firmy i nie przez ten serwis i uważam że to super sprawa taka fotoksiążka :D

ja chcialm weekend dla 2 osob w toruniu na starowce zarezerwowac ale przegapilam:O abyl zaa 540zl ze sniadaniem

Gość zdjęciówka
Oferta jeszcze ważna 15 godzin :)

Gość dobra mam ten kod
a teraz kto mi powie co dalej:classic_cool:???

Gość dobra mam ten kod
kiedy sie go wpisuje i gdzie?

Gość dobra mam ten kod
brzydula help:-p