Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwoneeee paznokcieeee

pomocy..

Polecane posty

Gość czerwoneeee paznokcieeee

Jak pokazać mężczyźnie, że nie każda czułość musi prowadzić do seksu? Kurcze, brzmi strasznie kiepsko ale powiem szczerze, że chyba wkraczam w natręctwo myśli, że mój mężczyzna widzi we mnie seks, seks, seks a później całą resztę. Budzi się we mnie zwykły babski strach.. Każda wolna chwila kończy się seksem, czasem mam wrażenie, że popadam w paranoje, to się chyba powinno nazywać presją seksualną. Mam chyba normalne potrzeby seksualne, seks odziennie to dla mnie w sam raz, ale miewam też takie zwykłe babskie myślenie, że czasem wolałabym usłyszeć "kiciu nie nie" aniżeli widzieć, że On na każdym kroku myśli tylko o jednym. Rozmawiałam z nim o tym, jesteśmy ze sobą długo, oczywiście wybił mi z glowy moje obawy.. ale chciałabym żeby on czasem mimo ochoty zrezygnował z seksu, żebym przestała myśleć, że każda czułość = seks. Jak wypracować w nim, żeby czasem seksu nie było..ja rozumiem, że jeśli facet jest zachęcany to włącza mu sie juz tylko jedna myśl ale nie każda czułość musi zachęcać. Mój mężczyzna tłumaczy sie tym, że jestem dla niego bardzo seksualna, od zawsze to czułam i nic w tej kwestii sie nie zmieniło boje sie jednak, tak po prostu po babsku, że jeszcze chwila i seks zdominuje całe nasze życie..

Z facetami najlepiej krótko. Jak go pocałujesz i on sie zacznie znowu do Ciebie dobierac to go zapytaj lekko wkurzona "Czy ja Cie juz nie mogę po prostu pocalowac? Jestem dla Ciebie tylko obiektem seksualnym? przykro mi" jeśli madry to powinien zrozumieć :)