Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sniezynka523

Czy to prawda ze jak wasza kobieta ma okres to

Polecane posty

wtedy chce sie wam bardziej dupczyć? bo moj twierdzi ze jak mam okres to muszę(oczywiscie w przenosni) mu jakieś sygnały wysyłać bo jak tylko na mnie popatrzy albo cos innego to mu sie strasznie chce. Zauważyłam to niejednokrotnie

Gość ert3t3
to po cholerę pytasz ?

Gość ert3t3
widocznie nam to obrzydza dlatego nikt nie czyta twój topik

Gość TakOn
Zgadza się... jak moja dziewczyna ma okres... to mam na nią wielką ochotę;P

Gość asslicker
ja mam ochote jak jest pare dni przerwy a ze okres trwa swoje to tak mam wielka ochote probowalismy w cipke wtedy ale nie to ze brzydzi mnie krew bo to ludzkie tylko to ze tam jest praktycznie swieza rana czytalismy pytalismy ginekologa , wiec nie , owszem kobita mowila ze jakby okres po tym miala mniej bolesny ale ryzyko jest , wiec podczas okresu stosujemy tzw anal jakze znienawidzony i obrzydliwy , najpierw lewatywka , 2 do 3 krotnej kapiel lizanie lize pupe mojej pani do bialej kosci i koncze w niej ona ma frajde i ja , moja pani lubi anala tak jak i ja lubie nie jestem gejem ale lubie jak mi masuje gruczol prostaty dzieki temu oprocz kwesti doznaniowych zapobiegam rakowi prostaty

Gość kąpka fan
u nas tez jak okres to anal. więc dla mnie informacja o "cioci" to bardzo dobra wiadomość. jak sie wie co i jak to lewatywa nie konieczna - po co z tego przyjemnego faktu robić przygotowania jak do oprodu

Gość asslicker
u nas lewatywka jest przyjemna rzecza jako gra wstepna mi takze robimy , taki rytual ale bardzo nas nakrecajacy pomijajac ze dla nas to przyjemne i podniecajace to czlowiek naprawde sie czuje po tym rzeski i czysty , robimy tylko z szklanki czyli plytka i wbrew temu jakie sa opinie tak zwanych znawcow co nigdy tego nie robili jest to zdrowe a juz wogole nie ma skutkow jak mowia ci tzw spece szkodliwych zdrowiu , ja ani moja pani nawet po kapieli nie ruszylibysmy pupki jezykiem owszem zdarzaja sie sytuacje poza domem ze najdzie ochota w druga dziurke to jak pani mowi ze pusta jest to duzo sliny i jest frajda ale w domu tylko z lewatywka , bo bardzo nas podnieca lizanie pupki to bardzo intymne i przez co podniecajace