Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symptyk już zaraz

Chyba założę sobie konto na sympatii i...

Polecane posty

Gość symptyk już zaraz

... no właśnie i co dalej? Tam trzeba płacić za konto, prawda? Tzn. żeby móc wysyłać informacje, itd. Chciałbym poznać jakąś fajną starszą od siebie kobietę, a myślę, że nigdzie indziej nie ma ich tyle ile na sympatii, więc może szanse będą spore na poznanie jakiejś. Macie jakieś rady, uwagi, które mogłyby mi pomóc? ;)

Gość jak nie masz abonamentu
to nie możesz pisać. Przeczytaj cennik i regulamin. A że sporo osób nie ma :classic_cool: i tego nie widać kto ma a kto nie to masz pecha :classic_cool:

Gość symptyk już zaraz
Ale chyba jeśli sam napiszę to mogą odpisać, prawda?

Gość nie mogą
jak nie płacisz to nie piszesz.

Gość taka jedna - teraz już silna
taaa załóż sobie konto na sympatii moj ex miał i ciągle ma konta na wszystkich profilach randkowych baa nawet kilka razy pisałam z nim:P idiota jaki kłamca hehe ale najgłupsza ta ja byłam w tym wszystkim bo wierzyłam PS. warto poznawać w realu, nktoś kto jest zalogowany 3 lata albo jest na wszystkich portalach - pod innymi nicami - to kto to? pozatym nie ufaj, jeszcze najważniejsze - choroby, gdyby co:)

Gość symptyk już zaraz
To w takim razie po co tam mieć konto skoro nie mogą ani sami pisać ani odpisywać? :O głupota

Gość symptyk już zaraz
Miłości tam nie chcę szukać, spokojnie, mam dystans do takich wynalazków. Chciałbym poznać jakąś starszą kobietę, a wydaje mi się, że tam będzie ich sporo ;) Sam mam 22 lata i miałem już 3 kobiety w granicach 35 lat, ale właśnie nie mam już gdzie ich wyszukiwać...

Gość a chciałbyś mieć
usługę za darmo? To idź na randki o2. Są darmowe ale i poziom bydła pewnie wyższy :classic_cool:🖐️

Gość no i standard
następny nieletni erotoman

Gość symptyk już zaraz
Bardzo nieletni, haha :D Nie no, zapłacę te 15 zł za miesiąc smsem i zobaczę co się dzieje.