Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ageshe

kradziejki imion

Polecane posty

Gość ageshe

kiedys powiedzialam przyjaciolce jak mialam moze 20 lat,ze jesli bede miala coreczke to chce ja nazwac Wiktoria.Mnie urodzil sie po latach synek jej dziewczynka,ktora nazwala Wiktoria.Mam w planach drugie dziecko.I powiedzialam kiedys innej kolezance,ze jak bede miala znowu chlopca to bedzie Natan.Ona zaraz potem zaszla w ciaze jej synek nosi imie Natan.Juz wiecej nikomu ze znajomych nie powiem jakie mi imiona po glowie chodza:P ja wiem,ze to moze nie istotne dla niektorych ale mnie byloby glupio,ze nawet nie mam pomyslu jak nazwac wlasne dziecko i wzoruje sie na innych.

Gość xxxx24
ale głupia krowa, ja bym jej wygarnęła!

Gość ageshe
imie jak imie kazdy ma inny gust to nie bylo sedno postu:/

Gość ageshe
a ja nie wiem czemu ci sie robi przykro jak to dziecko twoje nie jest:0

Gość ageshe
a skad mozesz wiedzic czy to sera nie nawali czyims imieniem:)

Poprostu ciekawi mnie dlaczego chcesz je ukarać już na starcie? Jeszcze się nie urodziło a już go nie lubisz no bo nazywając go od sera to chyba nie jest milość :O

Gość ageshe
"Natan - Jest to imię hebrajskie, które oznacza - dany przez Boga, a więc znaczeniowo przypomina takie imiona, jak greckie z pochodzenia Teodor i Dorota czy polskie Bogdan i Bożydar." takze to imie pierwsze bylo:)

Gość ageshe
ty jestes popierolona jakas czy tylko udajesz?

Gość ageshe
wiec powinni przestac uzywac imion:Kajtek(mydlo),Grzegorz(bo przeciez to jest batonik),Gosia(sklep sieciowka) A ty jak masz na imie?KASIA?? z kasia upieczesz lepiej haha

Gość ageshe
no i co z tego? dla mnie to ten sam wyraz o dwuch znaczeniach. ale ja nie z PL to dlatego jestem tolerancyjna i nie takie imiona juz slyszalam.Nie wysmiewam sie z nich,bo niby co ma mi to zycie umilic?

Gość ageshe
na oleju pieczesz? zaraz jebne

Gość zgadzam sie z Toba
mnie tez to irytuje. Dlatego ja sie nigdy nie zwierzam. Nie cierpie malpowania :O

Gość Slavek idz plodz dzieci
i nazywaj je sobie jak chcesz, byle nie kur­wa slawek bo to najbardziej wiesniackie imie :O ale innym sie nie wpier­dalaj w ich wybory :O musisz miec cos ne tak z deklem skoro tak sie kur­wa imieniem kierujesz :O

Gość a co to jest ta kradziejka
?? :O zamiast za robienie dzieci analfabetko weź się za słownik :O

Gość ageshe
teraz jestm w ciazy z murzynem i chce jakos egzotycznie nazwac maluszka mam pomysł ze chlopak to bedzie Dżordż a dziewczynka Dżesika na cześć tatusia gdyż nazywa się DżejDżej ( jest z ameryki wiec to nie afrykaniec) no i zapierdole kurwe ktora nazwie tak malucha przedemno

Gość ageshe
slyszycie kurwa??? zapierdole kazda ktora od teraz nazwie swojego bachora dżesika lub dżordż