Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youuoyyouuoyyou

czy powinnam wchodzic w taki zwiazek czy raczej nie

Polecane posty

Gość youuoyyouuoyyou

od roku lecze sie na depresje jest coraz lepiej:) poznalam w pracy fajnego chlopaka odrazu sie soba zainteresowalismy,mimo,ze niechce miec faceta teraz to fajnie mi sie spedza z nim czas...pracuje tez razem z nami jego byla dziewczyna i czasem o niej wspomina,np wczoraj gadalismy a on zaczal mowic mi o niej,ze ona bardzo zaradna jest,ze ma sliczny głos,ze spedzil z nia cudowne chwile.... niechce zostac zraniona bo cale zycie dostawalam po dupie,i nie wiem czy w ogole ciagnac ta blizsza znajomosc czy dac sobie spokoj?

Gość youuoyyouuoyyou
?

Gość youuoyyouuoyyou
dzieki za odpowiedz!!!

Gość podnosszzzeeeeee
???prosze odpowiedzcie mi:(

Gość sjhdjaxjkasxas
ciężko doradzić....troszeczkę mało opisałaś. Jakie są wasze relacje od kiedy się znacie, czy po za pracą macie jakiś kontakt, od jakiego czasu jest sam?

Gość A tak w ogóle
Jak na moje oko to on ciągle coś czuje do tej dziewczyny a ty jesteś po to żeby miał się komu wypłakać i powspominać. Nie wchodź w to bo 3 osoby w związku to już tłok

Gość cvfv
Jaki znowu związek? Spędzacie razem czas, fajnie wam się gada, jesteście znajomymi z pracy... Jaki związek? x.x

Gość Ewaldi
potraktuj tego faceta jako kolegę z pracy , inaczej istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że dwie kobiety się pobiją i jedna z nich będzie zmuszona poszukać innej pracy