Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionnn w śnieggu

No i gdzie ten mój pirat

Polecane posty

Gość marionnn w śnieggu

drogowy:P Hm)? :classic_cool: Ale sexownie pada;) śnieg:)

Gość no co jest??
ojj moj to jest dopiero pirat drogowy :D

Gość pije kawę sobie teraz
;)

Gość marionnn w śnieggu
Ja też piję kawę w białej filiżance;) I wspominam;) zielone auto... na początku mojej wędrówki;) I nawet białe auto, chyba..;):P niebieskie auto:) Na pewno :classic_cool: I nawet 👄 lekko;) czarne auto? te z otwieraną syzbą? Ale nic nie widziałam:P

Gość Melduje się na miejscu
Twój pirat :classic_cool: drogow :D

Gość marionnn w śnieggu
Małe pouczenie;) A Polsce nie jezdzimy motorami, bo jest to bardzo niebezpieczne:) Ale kochanie się słucha więc 👄 W Polsce PIESI BOJĄ SIĘ AUT..ZWŁASZCZA NA PASACH. ZWŁASZCZA ZIMĄ, GDY ULEWA ITP. I DLATEGO...CZĘSTO ROBIĄ GŁUPOTY. Ze strachu. np zatrzymują się w połowie jezdni..czasem sama tak robiłam. I sytuacja jest taka, że auto stoi i pieszy stoi. Auto rusza i pieszy rusza...Więc najepiej jak pieszy stoi..(to nie jest znak dla kierowcy, że ma sobie przejechac..t znak, że pieszy czeka aż kierowca da mu znak najpeiej ręką..tak machnąc..ze moze sobie przejsc, bez obaw, że on rusyz autem i go przejedzie). To jednak pomachac, wskazac ręką chodnik po drugiej stronie mu a nawet krzyknąc proszę pzejsc:) Ps Kocham mojego Pirata❤️

Gość marionnn w śnieggu
Polska to dziwny kraj..najwiecej wypadków, pieszych na pasach, utoniec, wypadków samolotów itp.

Gość marionnn w śnieggu
A Piraci:P? Drogowi:classic_cool::)? Kiedyś pamiętam jak wracałam z kursu prawa jazdy,2008 i przechodziłam w niedozwolonym miejscu, nie na pasach. I stoję, czekam aż auta przejadą. A tu jakieś auto mi się zatrzymało:) Ja szybko przebiegłam. Można manadat zapłacic:) Wiec nawet nie spojrzałam kto to:) Nie zdziwiłabym się jak to był mój pirat:P On ma takie pomysły z tego o widzę:) Kiedyś pisał, że złamał dla mnie zakaz... Może wtedy:)?

Gość Rajdowiec Ona
A co do pieszych..Są tacy co wymuszają i wchodzą na jezdnię z pasami...A jak auto leci 100 km/h? Auto nie wyhamuje...A jak robi wymijankę? Ale z tego co zauważylam jak 1 auto się zatrzyma to pieszy przejdze ale stanie na środku jezdni w obawie, że 2 auto obok tego 1 auta..nie zatrzyma się tylko go przejedzie. Samatez tak robię, ale stoję za autem nr 1, a nie na środku jezdni. Więc auto nr 2 moze spokojnie przejechac badz zatrzymac się. Nie ufam kierowcom. najlepiej pokazac ręką pieszemu ze moze przejsc. On na to czeka. Po to stoi:) i sie patrzy:) Takie są obyaczej w Polsce;)

Gość Noble za kodeks jazdy
Jak auto bedzie pomału jechac 10 na h..t piesyz i tak nie przejdzie. Bedzie stał. Auto mysli, że zanim dojedzie do pasów pomalutku pieszy przejdzie. Nie przjdzie. Boi się:) najlepiej sie zatrzymac.

Gość Bella Bellucci
Piękna :) ta Monicca;) Mój Mąż Pirat Będzie miał z nią niedługo romans w pracy :P ładne fotki erotyczne..nic nie widac a jednak ;)

Gość Bella Bellucci
Ciekawe ile ona wązy:P Czy dałby radę ją podnieśc jak Theron:P