Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeja nie wytrzymam z nia

Ludzie mam nadopiekuncza przyszla tesciowa!!!

Polecane posty

mama narzeczonego mnie zaczyna denerwowac...co jakis czas czysci mi moje kozaki:o niewazne czy je wyczyszcze czy nie...ona musi co jakis czas to zrobic...dobra fajnie mi bylo jak mi tam raz czy dwa razy to zrobila...podziekwoalam ladnie i mowilam ze nie musiala tego robic...ale kurcze ona za czesto zaczyna to robic...przeciez nie jestem malym dzieckiem zeby ktos musial za mnei takie rzeczy robic...no ludzie...

Gość cvfv
Może nie doczyściłaś? :D

ktos jeszcze ma taka??

zabawne...

Gość voLvo ;)
To w czym jeszcze przejawia się nadopiekuńczość oprócz czyszcenia twoich kozaków?

Nie martw się, jak jeszcze byłam na etapie randkowania i zostawania u siebie na noc z Tym Moim, to pewnego dnia miałam zostać na kilka dni. Miałam walizkę, taką malutką, weekendową. Zostawiłam ją i poszliśmy na miasto ;) A kiedy wróciliśmy, moje ciuchy były wyjęte. A najbardziej mnie zaskoczyły moje stringi, poukładane elegancko w rządku...

Gość kotka holołka kityyolka
moze po prostu jestes taka fleja,że się ciebie wstydzi

no wlasnie nie...dbam o swoje rzeczy zeby byly czyste...i dlatego wlasnie mnie to tak denerwuje ze pomimo tego ona i tak to robi...a nie bede wam opisywac jak dzwoni do swojego synusia z pytaniem czy sie cieplo ubral...bo mi sie nie chce nawet

może ty masz inne pojecie czystosci jestes fleją i wstydzisz sie przyznać na gaciach pewnie masz zółta drachę

hehe ale musisz byc zacofany czlowieku wyzej:) az mi cie zal

moja tesciowa bije wasze na glowe ;p jhestem w ciazy i teraz nie wolno mi nawet zmyc naczyn , jak nie mam ochoty na kolacje bo mam zgage to ona i tak robi i przynosi mi ;/ kupuje mi rozne rzeczy nawet na dzien dziecka dostalam od niej prezent :P po kapieli wciera mi we wlosy odzywke ;) traktuje nas ogolnie jak 15 letnie dzieci ;/ czasem starsznie mnie to wkurza chopc nie powiem bardzo ja lubie i uwazam za swietna babeczke :)

ja zacofana?! baba zostanie niedługo twoją teściową a ty nie umiesz jej powiedzieć,żeby zajeła sie swoja dupą? jeszce trochę i wlwzie wam do wyrka i bedzie cie instruować jak masz jej synkowi robic loda