Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek____36

Gdzie na imprezę we Wrocławiu w niedzielę

Polecane posty

Gość Maciek____36

Zabieram moich pracowników na spotkanie integracyjne, nie jesteśmy z Wrocławia, a chciałbym pójść z nimi w jakieś fajne miejsce. Zjemy w Piramidzie, a potem ? No właśnie ? Gdzie potem ? Czy macie jakieś sugestie ??? Chodzi o 19.12.10 Lokal, gdzie można potańczyć przy fajnej muzyce i gdzie nie ma utapirowanych 18-latek ??? Poproszę o jakieś propozycje, będę zobowiązany. pozdrawiam serdecznie

Gość sylwiaaaaaaaa27
w niedziele to do kosciola sie idzie a nie na balety.........

Gość Maciek____36
Czy mogę poprosić o jakieś szczegóły ? Tzn: jaki to lokal, kto tam bywa, jaka muzyka... itd ? Będę zobowiązany :-)

Gość kto pisze sie?
WZ-ta na Placu Wolności. Napewno wam się spodoba!

Gość vanilina
hehe, ja juz we wroclawiu nie mieszkam, ale wz to mi sie z jednym wielkim dichem kojarzy :P

wuzeta pzreciez juz od roku jest zamknieta hahah:) teraz tam jest inny klub

utapirowane 18tki sa wszedzie. To wroclaw czlowieku. Zabierz chlopakow do Afrodyty beda mieli lepsza motywacje w pracy

Gość Maciek____36
no właśnie spojrzałem na stronkę, zadzwoniłem pod podany nr tel i cisza.......... jak makiem zasiał.... więc chyba trzeba znaleźć coś innego, macie jakieś inne propozycję interesuje mnie coś takiego jak np Dekada w Wawie ... jesteśmy po 30, więc miejsce o podobnym klimacie byłoby najodpowiedniejsze... poproszę o jakieś inne propozycje ?

Gość Maciek____36
Nie, żadnych agencji... sorki, ale nie ...

albo ten klub jak on sie nazywa na kazimierza wlk w tym budynku z parkingiem, czekoladowa kaska mi podpowie

Gość Maciek____36
Lemoniada nieczynna w niedzielę, właśnie sprawdziłem. sprawdzam teraz tę manianę lub klub 54

Gość Maciek____36
Już patrze, tej Maniany jakoś nie mogę znaleźć, podoba mi się Klub 54, zaraz kliknę w Senso...

Gość Maciek____36
senso czynne środa-sobota -odpada, ale jak widzę po zdjęciach, to średnia wieku minus 22...

Gość do tej eweliny
to może Ra Bar Bar? :)

Gość Maciek____36
Chetnie bym poszedł na imprezę, ale niestety będę musiał zapier­dalać na kasie w biedronce :o

Gość Maciek____36
Ta manana to chyba tak bardziej do posiedzenia, dzwoniłem do klubu 54 przed chwilą, pan polecał mi Cafe Dela Musica, ale nie jestem chyba przekonany, bo to podobno jeden właściciel... Kurczę, ciężko coś fajnego znaleźć, podrzućcie jeszcze kilka swoich typów, proszę...

Gość sylwiaLat
Dla mnie najlepszy klub w jakim byłam we Wrocławiu to Acid Club → www.facebook.com/acidclubwroclaw . Fajni ludzie, super klimat, do obsługi też nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Muzyka typowo w moim guście. Wnętrze klubu jest również ładnie urządzone.

Gość gość
ja zawsze jak wracam z imprezy to zamawiam taksówke z www.ztp.pl i ciesze sie, bo troche sie boje po nocy wracac.

Gość arabella31
Najlepiej sprawdzać takie rzeczy na stronkach w stylu tej: https://wroclaw.q-mapa.pl/eventy/5-koncerty-imprezy/ . Jak dla mnie to najłatwiejsze i najbardziej wiarygodne źródło informacji na temat imprez. Wrocław ma bardzo dużo do zaoferowania. Praktycznie codziennie odbywają się jakieś fajne koncerty, imprezy i inne eventy. A tak wystarczy wejść na stronkę i od razu widać, gdzie możemy się wybrać w najbliższym czasie. Na przyszłość naprawdę polecam, bo sporo czasu można w ten sposób zaoszczędzić.