Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaga

Poradźcie mi prosze

Polecane posty

Gość gagaga

Hej dziewczyny,mam do Was pytanie czy jak miałam ostatni stosunek we wrześniu a do tej pary miałam okres we wrześniu i w październiku ale lekki a w listopadzie troche mocniejszy to na 100 % wyklucza się ciąże ?? Prawda??w październiku byłam u ginekologa i powiedziała mi że nie jestem w ciąży. Stosunek był 04.09 a wizyta u ginekologa 22.10 to mogę być spokojna?? Proszę Was o odpowiedź i z góry dziekuje

Gość gagaga
wIEM ŻE TO DZIWNE PYTANIE ALE PROSZE O ODPOWIEDŹ. DZIĘKI

Gość SyLa N
gagaga [Pewnie ze nie jestes i mozesz byc spokojna !!!

Gość gagaga
DZIĘKI WAM DZIEWCZYNY:):) A W SUMIE MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE: MIAŁAM BOLĄCE STOSUNKI, CO TO MOŻE OZNACZAĆ?? MAM NADZIEJĘ ŻE TO NIC POWAŻNEGO??

No w ciąży nie jestes napewno skoro lekarz wykluczył,bo na takim etapie juz by rozpoznał.Co do bolących stosunków to hmm tez je miałam niestety może byc to spowodowane zapaleniem przydatków(ja miałam)moga byc również nieprawidłowości w budowie układu rozrodczego jest dużo powodów.Dla pewności radziłabym odwiedziclekarza raz jeszcze.

Gość gagaga
SŁODZIUTKA no w sumie to miałam jakieś zapalenie brałam tabletki dopochwowe i doustne, słyszałam że to samo może przejść ale ja już nie wiem?? od paru mniesięcy mam już wszystko na dole nabrzmiałe i nie wiem co mam z tym robić od ostatniego stosunku minęły już 4 miesiące a ja nadal mam nabrzmiały brzuch. czuje się jakoś dziwnie i wogóle

Gość gagaga
słodziutka a to skierowanie na cytologie muszę dostać od ginekologa prawda???

oczywiście,ale prywatnie też mozesz iśc nie ma się czego bać ja profilaktycznie chodzę raz na 1,5 roku to ważne nawet w tak młodym wieku lekarz mi powiedział.Na wynik czekasz od 2-4 tyg.Badanie jest prawie bezbolesne poczujesz jedynie takie jakby ukłucie i po wszystkim!

Gość gagaga
a prywatnie to ile gdzieś kosztuje??

Gość gagaga
Dzisiaj powinnam dostać okres a jak na razie mam brązową wydzielinę . Boję się troche. A co do badania to badała mnie i robiła dopochwowe usg. Sama nie wiem co o tym wszystkim sądzić????:(:(

gagaga Idz do swojego lekarza ginekologa, powiedz jakie masz dolegliwosci i zapytaj czy moze Ci zrobic cytologie. Ja tak jak kolezanka wyzej cytologie mam robiona co 2 lata, i lekarka sama mi robi, mowiac mi zawsze po badaniu ze zrobila mi cytologie i mam czekac 4 tyg na wyniki :) ( mam 23 lata) Takze jesli mialam ponad rok temu robiona cytologie to popros lekarza o ponowne badanie :)

Gość gagaga
nie robiłam cytologii wogóle . Ale to nir ciąża?? na 100 %??

Gość słodziutk24
Lekarz wykluczył ciąże poprzez b.dopochwowe także naprawde uwierz ciąża to raczej nie jest,na dniach napewno dostaniesz miesiączkę,lepiej zrób ta cytologie.

Myślę, że w ciąży nie jesteś :) a cytologię to normalny lekarz gin robi cytologie zawsze nowej pacjence wiec i Tobie tez powienien. popieram słodziutką, dobrze mówi, że przez badanie dopochowowe juz powinna wiedzieć czy jesteś w ciązy czy nie, a cytologie powinnaś zrobić - jak nie u lekarza prowadzacego to prywatnie :)

Gość gagaga
Dostałam okres więc w ciąży nie jestem a to badanie cytologiczne będę musiała zrobić przy najbliższej wizycie. Żadna Pani ginekolog nie pytała się mnie jeszcze o badania cytologiczne wieć nie wiem, ale zrobie. Dzięki za rady :):)

Gość gagaga
Dzięki bezchmurneNiebo i słodziutka zrobie cytologie:):)

Gość gagaga
Nie robiłam jeszcze cytologii bo trzeba mieć papierek RMUA ,już po okresie jestem a nadal mnie brzuch boli i źle się czuję. A ja jestem studentką to mogę wziąść taki papierek jak teraz jestem ubezpieczona przez uczelnie 24 godziny na dobe?? Przoszę o odpowiedź

Gość gagaga
Proszę kogoś o odpowiedź

Gość gagaga
Hej dziewczyny mam takie pytanie: czy jak miałam stosunek 07.01 a dostałam okres 14.01 to nie ma ciąży nie?? Proszę o odpowiedź:) i dzięki z góry:) A z tymi problemami muszę się wybrać do lekarza bo jeszcze nie byłam:)

Gość gagaga
Proszę o odpowiedź:):)

Gość gagaga
Proszę :)

Gość gagaga
no właśnie kiedyś brałam przez 5 lat tabletki diane 35 i syndi i one mi tylko pogorszyły sprawe. Brałam je na trądzik, wszystko było pod kontrolą lekarza ale i tak wylądowałam w szpitalu. miałam zrobić sobie badania u ginekologa ale jeszcze nie byłam, trochę się boję tego. ale będzie trzeba iść. Wcześniej atina 83 też mi odpisywałaś za co Ci dziękuję U mnie to było tak 3-4 dni okresu, czasami jak wodospad, później brązowa wydzielina. I sama już nie wiem?? Proszę kogoś o odpowiedź i z góry dziękuję