Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Mam chcice...

Polecane posty

Gość kolfabatgz
bosz dzieciaku widac ze za duzo przesiadujesz z prawikami odjebalo ci i nawet pomyslu na prowokacje nie masz

Gość verbener
No co, można się pośmiać:D:D

o to chodzi Verbener :D:D niektórzy nie mają poczucia humoru albo naprawde by chcieli poczytać o chcicy seksualnej :D

Gość verbener
Jak zobaczyłem autora topiku to musiałem wejść zobaczyć, co wykombinowałaś:P PS. Sok z marchwi jest okropny:D

no nie gadaj że sie sławna robie na kafe bleeeh :P sok z marchwii jest dobry w połączeniu z innymi owocami :D Pysio i Kubuś rządzi :D

Gość verbener
Żadne cuda nie sprawią, że sok z marchwi byłby dla mnie smaczny... Sławna? Czy ja wiem. Pamiętam Cie z kilku tematów:D

tematów o prawikach i innych duperelach pewnie :( jak Ci sok nie smakuje to zawsze jest jeszcze piwo :D

Gość verbener
Wyjdę na jeszcze większego ignoranta... Piwa też nie lubię:D Sama dobrze wiesz w jakich tematach się wypowiadasz:P Z tego co pamiętam to nie mogły być to takie strasznie teksty, bo nie przypiąłem Ci negatywnej łatki...

to może mleko chociaż lubisz? :P no jeszcze nie przegięłam tu za mocno :D ja Ciebie pamiętam z mojego topicu " a możę ja tu kogoś poznam "

Gość verbener
Mleko lubię, ale z miodem:D Oooo... co za wyróżnienie, kojarzysz mnie pomimo tego, że za często tu nie piszę:)

Gość verbener
Co znaczy to "niestety"? Że pamiętasz tylko złe uczynki, a obok dobrych przechodzisz obojętnie? Ja też mam doskonałą pamięć do twarzy, tylko czasami zdarza mi się imiona mylić:D Co do mleka to żadne zachcianki... najwięcej piję wody mineralnej:) Nawyk...

niestety bo chciałabym pamiętać właśnie tylko te dobre rzeczy a właśnie te złe najdłużej zostają w umyśle też mam pamięć do twarzy :D mamy coś wspólnego heh a najwięcej pije herbatki

Gość verbener
Hehe:) Ale też masz czasem tak, że patrzysz na kogoś ktoś Ci mówi "cześć", pamiętasz gdzie daną osobę spotkałaś, o czym rozmawialiście, a nie możesz sobie przypomnieć imienia?

ja mam raczej na zasadzie " już gdzieś tą twarz widziałam" i sie zaczyna dochodzenie myślowe gdzie :D ale owszem czasem nie pamiętam kogoś z imienia :P

Gość verbener
No ja zazwyczaj łatwo przypinam i mam dosyć dobre widzenie obwodowe jak się nie zamyślę:D Powiedz mi, w czym jeszcze jesteś dobra?:P

Gość verbener
No to naprawdę niesamowita zdolność!!:P Przydaje się w życiu?

Gość verbener
U mnie przyczyna wchodzenia na to forum jest bardzo podoba, czasem można się nieźle uśmiać:D Podszywy bywają okropne, ale też potrafią powalać stanowiąc jakąś odskocznię. Najważniejsze to nie za bardzo wpadać w trans wszystkich wypowiedzi, bo patrząc na "kafeteryjne życie" to można sobie naprawdę zniszczyć psychikę i światopoglądy:)

masz racje, ja już nie biore na serio większości wypowiedzi tu, ludzie przesadzają :D ostatnio podobał mi sie podszyw " wypróżniam się do kuwety mojego kota Kleofasa" :D

Gość verbener
Ja płakałem ze śmiechu na temacie odnośnie seksu oralnego i czy przez to można zajść w ciążę:D Jak to ludzie pisali o tym, że kwasy żołądkowe zwiększają żywotność plemników i inne tekst, których nawet nie sposób zacytować:)

Gość bo to forume jest po prostu
pojeebane i tyle. same dzieci tu piszą o problemach dnia codziennego.

ludzie czasem popisują sie fantazją:D:D albo głupotą:D:D owszem owszem jedzmy marchew!!! samo zdrowie ale buraków za bardzo nie lubie i tych warzywnych ani gostków :D

Gość verbener
Ja uciekam:) Zapewne do usłyszenia! Miłego wieczoru;)

Gość pluuum
kto powiedział , że sok z marchewwki jest niedobry , ? bo wy pijecie jakieś popłuczyny z tesco czy inne badziewie spróbujcie własny soczek z sokowirówki i do tego z jabluszkiem - pychotka :)

Gość pluuum
za to nie lubię kawy , no chyba ,że z kuwety mojego kota klaeofasa ;)