Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieza babel

oddam potrzebujacej mamie

Polecane posty

Gość co stary ciuch, o nie
oczywiście, ze posiadanie 4 dzieci to patologia, bo która normalna kobieta rodzi po to aby klepać biede. Tutaj żadna nie chce używanej szmaty bo ma 1-2 dzieci i stać ją na nowe ciuchy.

Gość wieza babel
hehehehhehehe racja

Gość wieza babel
masakra..czy wy mnie wogole czytacie od poczatku do konca!!!! po co wogole wchodzisz na taki temat skoro jestes mama jedynaka i stac cie na luksusy??

Gość callendarioooooooopk
wieża Ty się nie przejmuj. Musisz zrozumieć, że ludzie z tzw. nizin społecznych gnoją wszystkich i wszędzie.

Gość wieza babel
i uwierz mi ze moja dzieci (4) chodza lepeij ubrane niz twoje jedno...nie lubie tego pisac ale musialam :P

Gość jjjjjj jjjjjj
nie przejmuj sie tymi tepymi strzalami, nie stac ich na wlasne dziecko a gdyby mialy komus cos chocby odsprzedac po nizszej cenie to ich zydowska natura nie dalaby im spac. A oddac ubranko? NIGDY ! Powinnas napisac na innym forum, albo na tego maila ktorego jakas dziewczyna podala, bo sa osoby potrzebujace i chocby to bylo ubranko po 10 dzieciach to taka matka by sie z niego cholernie ucieszyla!! Dobrze ze sa tacy ludzie jak Ty, nie tepe, skape babska ktorych w tym kraju staowczo zbyt wiele. Naprawde, swiat takich ludzi jak Ty potrzebuje, bo niestety nie kazdy moze sobie pozwolic na taki wydatek. Nie wiem skad tyle jadu na tej KAFE, ale ja juz sie przyzwyczailam.. Po prostu napisz na tamtego maila a reszte wypowiedzi zignoruj, bo zazdrosc ich zrzera ze stac Cie na to by komus oddac rzecz za ktora Ty musialas zaplacic. :*

Gość wieza babel
mama agatki...odezwe sie napewno:)

Gość callendarioooooooopk
co stary ciuch-> tak, te wszystkie mamusie, które proszą tu o pomoc mają po 1-2 dzieci i co??:o Nie rozumiem ludzi, którzy piszą w tematach, na które nie mają nic do powiedzenia

ale tu są ograniczone umyslowo osoby!!! jak ktoś sobie może na to pozwoliś to niech ma nawet 10 dzieci i chwała im za to!!!! nie dobrze się robi jak się czyta wpisy tutejszych pustaków bleeeee

Gość 99999999
wieza babel co Ty taka nerwowa :) tutaj dopieprzanie innym jest na porządku dziennym. I dlatego jest tak fajnie :)

Gość wieza babel
nie ukrywam cisnienie mi sie podnioslo...ale czym wiecej czytam tym bardziej sie z tego smieje :P pozdrawiam wszystkie te normalne mamusie :)

Gość 99999999
no widzisz wieza babel jak tu wesoło :)