Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliiiaaa

czy ma ktos ochotę na flircik...

Polecane posty

Królowa Deszczu, chyba jestesmy z podobnej bajki... Zaraz musze uciekać, ale będę zaglądał.

Nie znajduje odpowiednich słów w swojej głowie, ale przejrzałem ostatnie strony i czuje że byśmy się dogadali ;) A co do pojawiania się i znikania, to cóż z tym można zrobić? Czas nie jest z gumy.

A cóż to chcesz naginać KN? Pewnie, że będę Ci robił dobrze, przecież zasługujesz na to, prawda? ;)

Ja bym tam wolał żebyś nic nie naginała, a raczej prostowała i to tylko samą swoją elektryzującą obecnością :) A jak mierzysz w najlepsze, to w końcu to dostaniesz!

Zeby cos nagiac trzeba miec "co" i mam nadzieje ze mowiac o "prostowaniu" nie masz na mysli wzroku :P? a co zas sie ma do mojej osobowosci to hmm.. z piekla rodem :D jestem anielsko cierpliwa i nie zadowalam sie byle "czym" jakos przedewszystkim

Gość Prawiczek z sasiedstwa
Witam miłe panie mam taka prośbę aby któraś z was napisała domnie na gg i oceniła mojego penisa oto moje gg 37052876. W najbliszym czasie zamierzam współżyć więc chciałbym wiedzieć czy mam dużego czy też nie ale wydaje mi się że tak

Drogi prawiczku.. to temat o poziom wyzszy niz ogladanie i ocenianie... Chlopcze dorosnij a zrozumiesz ze opinia tuzina zupelnie obcych kobiet jest potrzebna zebys poczul sie "meski" ( mietki :P )

Miałem na myśli nos :) Osobowość z 'piekła rodem', co ceni jakość. Chyba da się to jakoś pogodzić. Ja też jestem cierpliwy, i czekaniu i w działaniu ;)

Chcesz powiedzieć, że nie da się Ciebie jednoznacznie zdefiniować, a nawet jak się da to nikomu nie pozwolisz odkryć rąbka pościeli (to metafora) ;)

A i tak najfaniejsze jest to, że nic o Tobie nie wiem. Jesteś efemerycznym bytem, który może przybrać każdy kształt.

Mysle ze czegos takiego nie ma, gdyz dzis moze to sie zgadzac a jutro ? juto mozemy byc kims innym, ja nie stoje w miejscu, rozwijam sie i ide do przodu, taka przemiana ewolucja siebie, jestem tego swiadoma :) a inni nie przejmuje sie tym co mysla, nie robia tego zbyt czesto :P

No więc piszę, że możesz przybrać każdy kształt ;) Przynajmniej w sferze umysłu. Choć pewnie masz też calkiem realne kształty, które nie zmieniają się z dnia na dzień :)

No i co z tymi pragnieniami? Jakie są na dzień dzisiejszy? Gdzie Cię niosą?

moje pragnienia sa jakby wyrazniejsze niz kilka lat temu, jak na razie delektuje sie, przyprawiam wyobraznia, a czego szkosztuje to czas pokarze

Jeszcze na chwilę jestem. Bajki, zwłaszcza te dla dorosłych ;) KG, może się okażę ignorantem, ale co to widzimiesie?

KD, no widzisz, o Twoich pragnieniach wiemy tylko tyle że się zmieniają. Ja o swoich teraz też nie powiem nic więcej. Ale są, to pewne, że są.