Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nos w trawie

niepoważna i poważny

Polecane posty

Czy to ma sens? jestem młodsza od niego o 5 lat... (tylko ? aż?) a stać mnie na spontaniczne akcje, śmieszne SMSy, żarty.... On natomiast ma "sceptyczne podejście" do wszytskiego.... Nie wiem czy coś z tego będzie

Gość meredith-g
Mysle ze to kwestia charakteru. moj jest starszy ode mnie o 8 lat. Tez nie jest typem co napisze mily sms czy zadzwoni z pracy by powiedziec ze kocha. z drugiej strony wiem jednak, ze moge zawsze na niego liczyc i wiem, ze jest szczery ze mna.

Gość a ja uważaaaam, że
Generalnie to wydaje mi sie, ze powinniscie znalezc jakas płaszczyzne porozumienia, nie?

Gość laluncia ze wsi kundzia
Droga koleżanko internetowa... Twierdzę, że Twoje zachowanie-niepowazne wynika z jakichś wewnętrznych problemów o których nie chcesz mu powiedzieć. Ukrywasz się za takim płaszczykiem "zarcików", zeby nie dac tego po sobie poznac...A on tego nie rozumie....

Ja jak poznalam mojego chlopaka to miałam 14 lat, wierz mi, że z roku na rok będzie Ci przechodzić głupie zachowanie. Jak sobie pomysle jaka bylam 2lata temu to się mu dziwie ze chcial mnie znać;p

Gość nwt....
a mozemy pogadac o tym na jakims GG czy cos? noswtrawie@op.pl -odezwij się małamiss:)

Gość nwt....
BEDE POWAZNIEJSZA!!!!!!!!!!!! moje postanowienie dnia!