Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orores

ktos SEXowny z rodziny - macie?

Polecane posty

Gość orores

od jakiegos czasu zauwazylem, ze podnieca mnie moja szwagierka. pomijam, ze nieraz sama zalotnie sie spokrzy, gdzies mnie tam "przypadkowo" dotknie czy cos, ale generalnie - jara mnie:) i tak mysle - czy jest ktos, obojetnie w jakim wieku, kogo podnieca/podniecał ktos z rodziny? obojetnie, czy siostra, mama, kuzynka, etc - oraz czy cos z tego bylo?

Gość MARTA01010
mnie jara ciezko moj brat starszy. normalnie m,.... :)

Gość karodsa
mnie szwagierka raz robila mi laske - nic poza tym ale wspominam milo:0

Gość Władek638
Mi się podoba mama i babcia. Obie mają ogromne, baloniaste cyce. Eksponują je i czesto chodzą w lycrowych obcisłych golfach. A mama czesto bez stanika pod spodem. Handlują bielizną i wiedzą jak wyeksponować swe walory. Mama 75F, babcia 85 G, takie staniki noszą. Babunia jak kiedyś mnie kąpała i mi stanął to zwaliła mi ręką a sperma trysnęła jej na buzię i bluzkę. Powiedziała że to takie rozładowanie napięcia i że mam ładnego żylaczka. Od tamtej pory mamy swoją sekretną zabawę.

Gość alemitoniewiemcooooo
ja bym chcial miec jakas sexi nastolatke np. kuzynke w rodzinie ale nistety nigdy nie mialem i juz raczej nie bede mial.....

Ja mam taka kuzynkę która mi się podoba. Zawsze jak mamy obstrukcje to razem idziemy do tualety :) Od dzieciństwa tak mamy. pamietam, że będąc brzdącami zawsze stawialiśmy obok siebie nocniczki i razem się wypróżnialiśmy ściskając swe maleńkie dłonie dla dodania otuchy :)

Gość sylwww
ja mam kuzyna, za malolata calowalismy sie:) pozniej - po dlugiej przerwie - po alcoholu zrobilismy to ponownie, ale konczac w lozu. bylo wspanialem:) szkoda, ze kuzyn wyjchal, ale kontakt mamy do dzis i pewnie kiedys znowu to powtorzymy.

Gość ANONSAD
moze zaproponuje wspolny wieczor przy filmie i drinku? u mnie to poskutkowalo - z tym, ze z szwagierka. poszla pieknie, od tylu, robilem z nia co chcialem:)

Gość orores
Dziekuję wam za kilka fajnych wypowiedzi w temacie :) Chciałbym jeszcze dodać,że mamy w rodzinie psa Pimpka,jest traktowany jako pełnoprawny jej członek.A propos członka-Pimpek jest niwielkim kundelkiem ale ma wielką pałę...lubię go podrażniać najpierw ręką a potem wkładać sobie go do anusa,czasami go possam aż tryśnie ..taaak w Pimpku mimo,że ma juz 13lat jest jesze duzo sexapilu :classic_cool:🖐️

Gość erewtre
haha podszyw super:) ale tak na serio - moj kolega posuwa siostre juz od 3 lat i maja sie b.dobrze.