Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaewunia!

CO SĄDZICIE O ZWIĄZKU Z FACETEM KTÓRY NIE JEST W...

Polecane posty

Gość ewaewunia!

STANIE ZAPEWNIĆ GODNEGO ŻYCIA NA POZIOMIE?? Chodzi mi o tzw. prostego chłopaka Czy jesteście w związku z kimś takim?? Moja przyjaciółka ma takiego narzeczonego ( skończył zawodówkę) gościu jest bez perspektyw do życia . Pragnie się z nią ożenić ślub za 2 miesiące i mieć dużo dzieci. I mieszkać na garnuszku jej rodziców. Wg mnie dziewczyna zmarnuje sobie przy nim życia- ona jest technikiem bhp. W życiu nie chciałabym mieć takiego męża... Co wy o tym sądzicie?

Gość zarabiam marne grosze
i ledwo sama sobie zapewniam życie na poziomie, ale na garnuszku rodziców nie jestem. Wychodzę z założenia, że zanim zacznę wymagać od faceta - wymagam od siebie. Nie oczekuję, że mój facet zapewni mi życie na poziomie wyższym niż sama sobie zapewniam. Wystarczy, że zarabia tyle, żeby sam siebie utrzymał, bo ja go nie wezmę na utrzymanie choćbym i chciała - nie mam za co.

Gość marcepankaaaaa
ja też nie chciałabym mieć takiego męża.....

Gość zoszka
to chyba nie kwestia zawodówki ale zaradnosci zyciowej-ludzie po zawodowce albo i bez nie takie biznesy robia i mozna z nimi konie kraść;)

Gość ewaewunia!
Ona rewelacyjnej kasy nie zarabia, on to szkoda gadać. W dodatku pragną mieć gromadkę dzieci:/ które trzeba utrzymać Szkoda mi dziewczyny i tyle. ja bym na takiego nawet nie spojrzała

Gość zoszka
jesli nie zamierza pracowac w ogóle to zgadzamsie z Toba ale moze nie jest az tak źle- przeciez rodzice -sam chyba zdaje sobie z tego sprawe- nie beda wiecznie jego rodziny utrzymywac :)

Gość powieś sie kurrwo bo juz
jestes na straty 🖐️

Gość ewaewunia!
nie ukrywam że nim zacznę z chłopakiem się umawiać to ma dla mnie znaczenie stan jego portfela

Gość ewaewunia!
daje tylko nadzianym :classic_cool:

Gość zoszka
pewnie! zawodówka absolutnie nie swiadczy gorzej o człowieku

Gość Maly Asiczek
mój narzeczony ma średnie, od pół roku na bezrobociu..... a ślub za 9 miesięcy...... Ja niedługo kończę studia, ale mówiąc szczerze, być może też będę miała problemy ze znalezieniem lepszej pracy. Bo na razie to zarabiam 2300 i szału ni ma....

Gość domowniczka dziczka
Ja nie mogłabym być z takim i to nie chodzi o kwestię pieniądza tylko o tą zaradność, lubię władczych mężczyzn a taki bez perspektyw się nie nadaję...

Gość ewaewunia!
ty dajesz byle komu idioto!

Gość khvbkjdfnm.,xc
facet powinien zarabiać i utrzymać siebie i rodzinę!!!!!! takie są prawa fizyki i od wieków tak było!!!!

Gość khvbkjdfnm.,xc
a ci którzy się z tym nie zgadzają to siedzą bezrobotni, skończeni i piszą na kafeterii.

Gość sdfghjkl
"Wychodzę z założenia, że zanim zacznę wymagać od faceta - wymagam od siebie. Nie oczekuję, że mój facet zapewni mi życie na poziomie wyższym niż sama sobie zapewniam." MADRE SLOWA!!! A co do tematu-milosc sie liczy choc jak sie mowi 'nie sama miloscia czlowiek zyje'. Nie powinno sie kogos skreslac za to ile zarabia czy ze nie skonczyl dobrej szkoly ale trzeba wziac pod uwage zaradnosc zyciowa, czy druga soba chce cos zmienic, jakie ma priorytety.