Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?O?O?O?O

kto jest znienawidzony na kafe ??

Polecane posty

Gość ?O?O?O?O

kogo nienawidzicie ?? i za co?

Gość ?O?O?O?O
aha. ale inni pewnie tak.

Gość ufaaaga
nie lubie tym razem to znowu ja i bazienki za to że nie płacą twarzowego a powinni i nie przepadam za carrie leviatanem ale najbardziej nie lubię nowych m

Nienawiść to za mocne słowo , nie sądzisz ? to tylko kafeteria .:O Ale mogę nie lubić .. nie trawić i jest to Carrie . Dlatego, że udaje wszechwiedzącą , wielką studentkę a potrafi napisać tylko ' wypierdalaj w podskokach ' . Jak na studentkę filologii polskiej(w co nikt nie wierzy) to po prostu wiocha i żenada.

Gość ?O?O?O?O
.....:O

Gość ?O?O?O?O
za duze slowo ? obserwuje to forum od jakiegos czasu i niektore topiki sa objawem wlasnie nienawisci, nie tylko ''nieprzepadania'' lub czegokolwiek lzejszego. dlatego pytam, kto jest waszym najwiekszym wrogiem ?

Gość to jaaaa mała mi
Nikogo nie nienawidzę, za mocne stwierdzenie. Często tu siedzę pod czarnym nickiem, są oszołomy i fajne osoby, ale nienawidzieć???

Gość ?O?O?O?O
''nie lubie tym razem to znowu ja i bazienki za to że nie płacą twarzowego a powinni'' sa pasztetami ??

Każdy inaczej patrzy na pewne rzeczy ; ) Np . takiej Carrie nie znam osobiście ale jest dla mnie żałosną dziewuchą która nie ma żadnego szacunku do ludzi nie wspominając już o zmarłych . :O

Gość ?O?O?O?O
wybaczcie,ale widac ze sa osoby, ktore czuja, nie wiedziec czemu, nienawisc do drugiego kafeteriusza, i ja pytam kto to taki? oczywiscie chcialabym tez poznac powod

Kraftcoś tam :D - nie jesteś sam/sama 🖐️ - mnie też nie :) Co do pasztetów .. hmm bazienka jest całkiem sympatyczna , tym razem to znowu ja - też wydaje sie fajny .. z w/w widziałam tylko bazienke i nie uważam żeby była pasztetem ..

Gość to jaaaa mała mi
to chyba dyrektore nienawidzi, jak ktoś mu się stawia i wtedy wyzywa, a to nieładnie. Resztę jakoś łyknę i nawet fajni som:D

Gość ufaaaga
?O?O?O?O ''nie lubie tym razem to znowu ja i bazienki za to że nie płacą twarzowego a powinni'' sa pasztetami ?? no raczej. tak są sympatyczni ale bazienka wygląda jakby ustami pchała karuzelę a zkolei tym razem to ma twarz jak przegraniec i tłuste włosy i pryszcze i dywan na ścianie

Gość ?O?O?O?O
tzn pytam kogo sie tak nienawidzi. czyli mam liczyc carrie bradshaw jako nielubiana.ok. dyrektore - nielubiany czy nieluBIEJĄCY ??

Gość ortrrrtfrft
a skad wiesz jak wyglada Tym razem to znowu ja/ (btw - beznadziejny nick:O)

Gość to jaaaa mała mi
dyrektore to chyba założył ten topik, ten styl pisania i słownictwo znajome dziwnie.

a ja juz sama nie wiem, czasami ktos cos napisze ktos mnie podkurzy mocno a za innym razem ta sama osoba przy jakiejs okazji okazuje sie calkiem w deche..., ja saama potrafie byc wredna zlosliwa i oh a czasami jestem slodka dziewczynka:) kazdy jak widac ma wiele twarzy. chociaz...nasuwa mi sie jedna osoba..ona chyba nigdy nie wzbudzila we mnie sympatii...

Gość to jaaaa mała mi
uffaaga- nie autor tematu****

Gość a jeśli tak
A ja się pytam: jak można nienawidzieć kogoś jeśli to TYLKO literki na ekranie kompa? No jak?

Gość ?O?O?O?O
ejjj.. nie ejstem zadnym dyrektore i osobiscie wkurza mnie fenomen tego czegos na forum... i przede wszystkim nie rozumiem tegoz fenomenu. jestescie bardzo tajemniczy :P i malo konkretni :)

Można kogoś nie lubić za dywan na ścianie? :D ;) Ja ma "lajtowe" podejście do wszystkich, nie ma tutaj osoby której bym nienawidziła

Gość
Wkurzył mnie pewien frajer z Wrocławia. Janekrys czy jakoś tak.

Gość to jaaaa mała mi
Germaine- kto to taki?