Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonaczym

HOLANDIA-POLSKA-na czym można zarobić???

Polecane posty

Gość nonaczym

może ktoś wie czym mozna dobrze zarobic handlujac. ?

Gość 22:16
wiadomo na czym ...

Gość nonaczym
Narkotyki nie wchodzą w rachube

Gość oijij
na uczciwej robocie mozna zarobic, wiec zamiast kombinowac co tu by sprowadzac, aby bez wysilku miec kase, zabierz sie za uczciwa robote, gwarantuje, ze zarobisz na niej🖐️

Gość laaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaa
Starocie,-stare meble,rowerki Jednym słowem antyki:)

Gość Ja mam dla ciebie odpowiedź :)
Ubranka, akcesoria niemowlęce, przybory kuchenne i łazienkowe, oraz dekoracje wnętrz (tekstylia, świeczniki, klosze do lamp) z HEMA! Gdyby ten sklep miał swoją filię w Polsce, Ikea przeżyłaby swój wielki kliencki exodus! :P Fajne są również dekoracje wnętrz i akcesoria użytkowe z MARSKRAMERA, BLOKKERA i V&D, oraz różne drobiazgi i tapery z KARWEI. Dla niemowląt wiele fajnych rzeczy poza Hemą możesz brać z PRENATALA i V&D. Wszystko możesz umieścić na Allegro i wyrobić sobie swoją allegrową markę (założyć działalność) lub otworzyć sklep internetowy (również działalność). Dodatkowo możesz wrzucać tam różne wykopy z supermarketów (Senseo, PUK i koffiepady, garnki SIGG lub HACKMAN wrzucane okresowo do Alberta Heijna, miski Jamie Olivera, jakieś fajne gumowe rękawice kuchenne i inne drobiazgi wrzucane co jakiś czas do Alberta, Etosa lub Kruidvata), rzeczy Rosti Mepal (np. te super kolorowe jaskrawe pojemniki na żywność, na koffiepady, miski antypoślizgowe, itp.). Można by nawet rozszerzyć działalność o art. spożywcze, np wszelkie mixy do nietypowych naleśników, pofferties, lasagne, bami i nasi goreng, ponadto stroop, ketjap manis, chocolade vlokken na kanapki i inne rzeczy z długą datą ważności (trzeba by tylko pozałączać instrukcje przygotowania po polsku, ale to akurat geen probleem). Niektóre rzeczy z chemii i kosmetyków (np. te super skoncentrowane płyny do prania w bardzo niskich temperaturach, pasty Prodent, Sanexy, odplamiacze Beckmanna, Biotex Oxi, tabletki do zmywarki Dreft, kosmetyki van der Hooga). Oj długoby wymieniać... Dla dzieciaków kosmetyki Zwitsala i akcesoria Difrax. Generalnie tam jest mnóstwo takich produktów które chętnie by kupiła niejedna polska gospodyni domowa i matka, tylko musisz mieć oko do fajnych rzeczy! Chodzi o to żebyś wybierał(-a) perełki i unikał(-a) shitu. Musisz mieć gust. No i nie możesz dawać jakiś super zwalistych cen w zestawieniu z oryginalnymi standardowymi w sklepach bo wiadomo, że ludzie nie są w stanie przepłacać za coś łącznie z wysyłką 50%, bo taniej by kupili korzystając z normalnego holenderskiego sklepu internetowego i wysyłkę do PL.

W Hemie i Albercie są też świetne artykuły sezonowe (np. papiernicze i szkolne przed rozpoczęciem roku szkolnego, zastawy ogrodowe, baseniki i dmuchane pontony dla maluchów późną wiosną tuż przed wakacjami). Są też fantastyczne akcesoria dla czworonogów (smycze, kojce, zabawki, miski), kosze na bieliznę, świeczki, drewniane zabawki dla dzieci i wszystko w szałowych kolorach! Nie ma takich kolorów w Polsce. :) W Polsce jest wszystko szarobure więc Hema miałaby kosmiczne wzięcie, szczególnie, że nie jest droga (wszystko raptem po 3 euro).

Musisz tylko mieć dobrze zrobione aukcje na Allegro. Porządne opisy i dobrej jakości zdjęcia. Powodzenia!

Aj jeszcze mi się przypomniało, że w Dolcis można dostać bardzo fajne buty dziecięce i kapcie, oraz kapcie kobiece, a w Hemie są często super torby kobiece i klapki, a dla dzieci kapcie, kalosze i buty.

Gość cdkvpiwehb
Wy chorzy jestescie! Jakie ceny sa w Hol a jakie u nas? Jak chcesz zarabiac na artykule,ktory w Hemie kosztuje 25euro a u nas 25 zl????

Gość chyba sam jestes chory!
co kosztuje w hemie 25 euro i ma swoj odpowiednik w polsce podobnej jakosci za 25 zlotych? daj przyklad, bo smiesza takie durne posty!

Gość anttttttttqqquue
Co do staroci -osoba z mojej rodziny sprowadza właśnie stare meble z Holandii, które po odrestaurowaniu sprzedaje juz wiele lat i interes się kręci.

Gość gość
a miałam nie pisac jakim trzba być debilem żeby pisać na czym można zarobić to jak podawanie na tacy prosięcia z rusztu:] ... Krąże sobie tu i tam bo ja dobrze cienia znam,niech mu łepek odpadnie od natłoku myśli a i tak nic sie ciekawego nie wymyśli....

Gość Hurtownia z art.dekoracyjn

Hej 

czy orientujecie się gdzie w Holandii są hurtownie z art. Dekoracyjnymi do domu ??