Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananaa

czy to prawda,że facet ma zawsze ochote na seks i myśli o seksie non stop? :D

Polecane posty

Gość lalalalalanananaa

bo my kobiety mamy największą ochote na seks w czasie owulacji,a jak to jest z facetami?? czy wy zawsze macie chcice ??

Gość po...lone to wszystko
tak, zwłaszcza w czasie owulacji ;-)

Gość ja mam największą
ochotę pod koniec okresu akurat... A mój facet .. tak zawsze i wszędzie ma ochotę normalnie dzieci mogłyby po nim chodzić a jemu to nieprzeszkadza.. dla mnie to trochę wręcz nienormalne...

Gość kosteczki niebieskie
ja jak mam jajeczkowanie to wariuje więc współczuje facetom,że oni mają takie szaleństwo non stop,bo ja bym tego nie wytrzyamała :P

tylko w czasie owulacji , to my facetom . najmniej smakujemy :) . jak nie wierzycie to sie spytajcie . /

Gość max 87
to dziwne bo się chce tylko raz na dwa tygodnie

Gość chyba nas skrocili
zzzzzzawsze

Gość edo
A O CZYM MA MYŚLEĆ? O WYCISKANIU WĄGIER NA TORBIE?

Gość asslikcer
tak zawsze mam ochote ale mimo ochoty to czasem sie nie chce brak sil ale w glowie jest wiec reczna robotka lub lodzik , mi sie nie chce juz jak dojde jestem jednostrzalowcem jak rano jest seksik to do wieczora juz nie mysle o tym i na baby sie nie patrze

Gość karolw
mam ochote raz na 2 dni. nieraz nie mam wcale. lubie sie dobrze spuscic.

Gość przyjemnie..
asslicker ty mądrze piszesz:) a mogę spytać ile masz lat?? o ten brak sil mi chodzi..mój facet miał kiedyś ochotę non stop..teraz mówi że jest zmęczony..ma 33 lata.. i się zastanawiam co jest powodem..zawsze prowadził taki sam tryb życia..zdrada odpada,już go sprawdzałam.. a ja często głupio się czuję i zastanawiam się czy jak robie mu lodzika jak nie ma ochoty na seks,czy nie jestem namolna:( no niby się nie opiera i nawet na plecki się odwraca..

No mój Kochany facet zawsze i wszędzie ma ochotę a ją no nie zawsze wtedy kiedy on by chciał. Kiedy robię coś w domu sprzątam lub gotuje to zawsze podchodzi do mnie i łapie mnie wszędzie dotyka i tylko od pracy odrywa wy też tak macie drogie panie?

Gość gość
Tak to właśnie jest za młodu się szaleje bo ludzie nie umią odmówić a póżniej narzeka na brak zdrowia i są niezgody między sobą.

Gość gość
A ja mam 40 i non stop mysle o sexie. Jak tylko zobacze fajna kobietke zaraz sie zastanawiam jak sie bzyka albo jak robi loda.

Gość gość
u kobiet nie zawsze jest najgorzej w czasie owulacji. Jestem tego przykładem. A u facetów myślę że rano , gdy są wypoczęci lub gdy zostaną pobudzeni, jak kobiecie się chce i nie da się tego ukryć a jest odpowiednia to chyba wtedy też.

Gość gośććśog
Witam Jestem po 40. O seksie myślę prawie non stop, ale co do ochoty to nie, nie zawsze jest na seks ochota, nieraz wystarczy tylko przytulenie i smyranie.

Gość gość
Co za dużo to nie zdrowo, seksem też można się zapchać co innego jak się robi to z głową i może trwać bardzo długo.

Gość gość
"czy to prawda,że facet ma zawsze ochote na seks i myśli o seksie non stop?" Nieprawda. Przeciętnie 55 minut w czasie godziny. Ja nie myślę o seksie gdy piję piwo

Gość gość
Mężczyźni to dopiero mają przerąbane. 365 dni płodnych w roku

Gość gość
:-D padłam :-D

Gość gość
A ja mam ochotę jak tylko spojrzę na mojego chłopa. Muszę się spinać, by go wciąż nie prowokować.

Moim zdaniem facet nie ma zawsze ochoty na seks. Ma ją bardzo często.