Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexiflexilola

Marze o minecie, ale nigdy w zyciu nie zrobie loda!

Polecane posty

Gość intim_1
blondniunia, masz na mysli obciaganie czy robienie loda?

rus1 mylisz się ... to nie działa tak jak piszesz...nawet idealny sex nie jest wstanie zatrzymać kobiety przy facecie...ale możliwe że dobry sex zatrzyma faceta przy kobiecie

Gość sexiflexilola
Wczesniej to byl podszyw! Mam 22 lata i jedyna rzecza jaka robilam z "tych rzeczy" bylo pieszczenie reka penisa (robie laski) mojego bylego chlopaka. Nie ukrywam, ze mam ochote na seks i pieszczoty, ale loda nie odwazylabym sie zrobic:/ No i aktualnie nie mam tez partnera.

Gość intim_1
A dlaczego nie odwazylas sie robic loda? Nielubisz penisa w buzi? A odpowiedniego partnera znalezc to nie problem.

Gość intim_1
Ja uwielbiam lizac cipke, oczywiscie ogolona.

Gość elka303
Jak komuś jest dobrze w łóżku to i na codzień się dotrze. W drugą stronę to nie chce działać. rus1, większej bzdury w życiu nie słyszałam:D a trochę już żyję na tym świecie :D pewnie po co na co dzień mi charakter partnera czy inne bzdety, ważne ze dobrze się bzyka :D 🖐️

Gość sexiflexilola
Po prostu zbyt oblesne mi sie to wydaje. No i nie chcialabym zeby on wytrysna mi do buzi w takiej sytuacji:/

Ty mowisz ze loda nie zrobisz a ja o minetce nie chce myslec :) Probowalem dwa razy i za kazdym razem konczylem po okolo minucie boo takiee blee to jest xd

Gość elka303
będziesz wiedziała kiedy zacznie dochodzić, wtedy wyjmujesz i dajesz na klate czy gdzie tam chcesz, albo po prostu mu powiedz żeby wyjął ci go z buzi jak będzie dochodził , nie wstydź się

Gość intim_1
Powiedz partnerowi zeby przed wytryskiem wyciagnal penisa z buzi.

ja bardzolubie robic minetke ale ty piszesz ze nigdy bys nie zrobila loda dlaczego jak odpowiesz sobie na to pytanie to bedziesz miala odpowiec na swoje pytanie zamalo doswiadczenia albo egoizm

Gość asslicker
ludzie udane zycie seksualne to wazna rzecz w zwiazku takim do konca do starosci , ale to tylko polowa sukcesu druga polowa to wiadomo trzeba pasowac do siebie i takie tam

Gość wyglodnialy
sexiflexilola powiedz z jakiego miasta jesteś. Jak gdzieś nie za daleko to ci zrobię jak należy i co chcesz bez żadnej wzajemności. bgdk80@yahoo.com

Gość wyglodnialy
zresztą jakiemuś młodemu panu, również mogę zawodowo obciągnąć, zainteresowanych proszę o kontakt

Gość samotnik...
sexiflexilola - na minetkach się znam i wiem czego chcesz / dogadamy się ja loda nie lubię więc spoko a minetkę uwielbiam ... cezar_ds@o2.pl

Gość wyglodnialy
poprzedni post to chamska podszywka, czy to ty samotnik zrobiłeś - bo kto inny. Ten co to napisał - sam se obciągnij

"rus1, większej bzdury w życiu nie słyszałam" Bo patrzysz na to z babskiej strony...

Gość algierda
sexiflexilola Mam 11 lat... Wiem... sama nie mogę w to uwierzyć że jestem jeszcze dziewicą... U mnie w szkole większość koleżanek jest już po... dziecko ty powinnas sie na podworku bawic a nie o ktasach myslec,co sie z wami dzieje bachory?